13.6 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Delegacija hrvatske policije je stigla u Beograd zbog potrage za Matejem: Primio ih Vulin bio i Nenad Periš

Pročitajte još:

Kako je izvijestio srpski MUP, članove visoke delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske primio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd i pomoćnik direktora policije Veselin Milić

Danas je u Beograd doputovala visoka delegacija Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske kako bi se informirala o radu srpske policije i dalјnjem tijeku istrage u slučaju nestanka hrvatskog državlјanina Mateja Periša.

Srpski MUP je izvijestio da je članove visoke delegacije primio ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd i pomoćnih direktora policije Veselin Milić.

Na sastanku je bio i otac nestalog mladića, Nenad Periš.

Ranije je u ponedjeljak premijer Andrej Plenković komentirao slučaj nestalog Mateja Periša i poručio kako je zatražio od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da uputi ekipu hrvatskih predstavnika policije u Beograd.

– Cijelo vrijeme radimo na dvije piste. Jedna je direktni razgovor s policijom, drugo su diplomatsko-konzularne aktivnosti koje naše veleposlanstvo provodi sa srpskim vlastima – rekao je Plenković.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.6 ° C
13.3 °
6.8 °
67 %
0.5kmh
0 %
Sub
15 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: