21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Hitno vozili bebu u bolnicu pa upali u gužvu: Splićanin raščistio put do bolnice, sada mu žele zahvaliti

Pročitajte još:

Sanja i Mirko Pešić iz Osijeka odlučili su s bebom od sedam mjeseci otići na more. Izabrali su Čiovo, lijepi otok u blizini Splita, no prošlog petka beba je dobila jako visoku temperaturu te su hitno otišli na Pedijatriju koja nije radila taj dan.

– Rekli su nam da Pedijatrija ne radi i uputili su nas za Split – započela je majka Sanja.

Žurno su tako došli do Trogira i uputili se za splitsku bolnicu. Tijekom vožnje vidjeli su da je njihovoj bebi sve gore. Malene ruke i noge krenule su joj plaviti, a ona povraćati. Otac Mirko upalio je sva četiri žmigavca i jurio što je brže mogao.

Kada su stigli u Kaštela morali su stati na crveno na semaforu. Tada se pored njih zaustavio tamno sivi BMW x5 i spustio stakla. U automobilu su sjedila dva mladića, prenosi 24sata.

“Vidjeli su kako jurimo s upaljenim žmigavcima i pitali nas što se događa. Kada smo im rekli, vozač nas je pustio, išao s nama i, gdje je trebalo, pokazivao je drugima da se pomaknu kako bi mi mogli proći “, rekla je majka i nastavila kako su upali u zastoj, a vozač BMW-a objasnio im je najbrži put do bolnice. Beba je sada dobro.

Kako su tada bili u panici, zapamtili su samo model i boju automobila, no krive brojeve registracijske tablice. Kada je beba bila dobro, silno su se htjeli zahvaliti mladićima koji su im pomogli. Nazvali su policiju i rekli im što znaju o automobilu, no nisu zapamtili dobre brojeve, samo da su splitske registracije, piše ovaj portal.

Tada se Mirko dosjetio kako bi ih mogli potražiti putem društvenih mreža i napisao je objavu koja se proširila diljem Hrvatske – objava je “donijela” kontakt:

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: