9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Dobitnica s Raba: Podigla jackpot od skoro 6 i pol milijuna kuna: “Ništa se neće dogoditi”

Pročitajte još:

Hrvatska Lutrija priopćila je kako je dobitnica milijunskog iznosa na Eurojackpotu stigla na blagajnu i podignula svoj dobitak.

Dobitnica milijunskog iznosa na Eurojackpotu u utorak je stigla na blagajnu Hrvatske Lutrije. “Nije dobitnik, nego dobitnica”, izjavila je gospođa koja je krajem srpnja osvojila 5+1 na Eurojackpotu od 6.348.992,49 kn te je zamolila za poštivanje želje oko zaštite identiteta.

Riječ je o skromnoj, marljivoj i radišnoj igračici koju, kako kaže, ovaj milijunski dobitak neće nimalo promijeniti.

– Ma ništa se značajno neće dogoditi – rekla je dodala kako je za dobitak saznala tek kasno navečer. Radila je i čak i zaboravila da je uplatila.

– Kad su moji saznali da je osvojen milijunski dobitak na Rabu, pitali su me jesam li odigrala – rekla je kroz smijeh.

– Tek kad sam vidjela da su u pitanju moji brojevi, a kad sam shvatila da je to to, otišla sam spavati jer sam sljedeći dan morala na posao. Otpočetka sam bila pribrana i hladnije glave nego ostatak moje obitelji koja je doista strepila oko mjesta gdje čuvati listić – izjavila je kroz smijeh i dodala kako je to trenutka isplate bilo raznih prijedloga gdje staviti potvrdu.

Igra već dugi niz godina, kaže – iz zabave.

– Odigram za koju kunicu, tek toliko da sam u igri – kaže.

Za razliku od nekih drugih igrača, ona nema svoje brojeve i bira ih bez nekog značenja. Što se tiče dobitne kombinacije, za te je brojeve čak mislila da su bezvezni i glupi.

– Ma zamislite… Stalno sam nekako mislila da su mi brojevi na listiću bez veze, nekako glupi i da ih treba promijeniti. Čak sam u jednom trenutku pomislila da odigram još jedan listić, no odustala sam i rekla si – kakvi su takvi su. A kad ono… Najbolji su – kaže kroz smijeh dobitnica s Raba.

Na blagajnu je stigla u pratnji dijela obitelji s kojima će i podijeliti dobitak. Nešto će uložiti, a već sutra juri na posao i kaže kako će nastaviti raditi i živjeti kao i do sada.

– Uplatila sam za novo kolo jer ću se nastaviti igrati, a to poručujem i ostalim igračima – igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte – kaže.

Večeras je novo kolo Lota 7 u kojem se igra za 13.300.000 kn, u Lotu 6 Jackpot iznosi 4.100.000 kn, a u petak se igra za glavni dobitak Eurojackpota od 337.000.000 kuna dok 5+1 dobitak iznosi 7.000.000 kuna.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: