7.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Dvojica su držala dječaka, treći mu brijao glavu: ‘Kao majka sam užasnuta’

PU međimurska potvrdila je da im je događaj prijavljen te da provode kriminalističko istraživanje. Dječaka su trojica, najvjerojatnije maloljetnika, napala na Gradskoj tržnici u petak poslijepodne

Pročitajte još:

Mi kao roditelji, ja kao majka, užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj usred bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze…., objava je u Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci, koja je šokirala ne samo mještane Čakovca, već i širu hrvatski javnost.

“Zamoljen sam da objavim ovo u ime jedne majke. Ovo me stvarno šokiralo…

dizajn bez naslova 2023 07 10t133430 971 censored 2

I da, objava je zbog podrške napadnutom djetetu, a ne zbog rješavanja problema novim nasiljem”, naveo je admin. Poruka glasi: “Mi kao roditelji, ja kao majka užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. usred bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze…” Objava o napadu koji se dogodio 7. srpnja izazvala je puno reakcija.

“Vidjela sam tog dječaka poslije na biciklu. Slomilo mi se srce. Jedino sam se nadala da se možda sam ošišao radi neke zabave. Ako je to učinio netko drugi, treba odgovarati za nasilje. Prijavite događaj policiji, ako niste. Dečko, ne brini, ti si sto puta vrjedniji od njih! Kosa će narasti”, jedna je od poruka članova FB grupe. Slučaj je prijavljen policiji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.2 ° C
9.9 °
4.1 °
88 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: