8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Misteriozna smrt Šeksova sina u Indiji još uvijek nije razjašnjena

Pročitajte još:

Prije točno 18 godina preminuo je Domagoj Šeks, sin bivšeg predsjednika Sabora Vladimira Šeksa i njegove prve supruge Marije. Domagoj je misteriozno umro u Indiji kad je imao 25 godina. Indijska policija je njegovo tijelo pronašla 26. veljače 2005. godine na obali pokraj mjesta Nerula. Detalji njegove smrti do danas nisu razjašnjeni, pišu 24 sata.

Domagoj je 2005. godine s prijateljima otputovao u poznato ljetovalište Goa jer je bio veliki ljubitelj trance glazbe. Mjesto na zapadnoj obali Indije je poznato po trance festivalima i pješčanim plažama, a Domagoj, koji je radio kao DJ, je ondje odradio nekoliko nastupa.

Jedne večeri je otišao na jedan od brojnih partya, a prijatelji ga nakon toga više nisu vidjeli. Nekoliko dana nakon nestanka slučaj su prijavili policiji koja je ubrzo shvatila da se radi o osobi, nepoznatog identiteta, čije je tijelo pronađeno u moru. Prijatelji su ga identificirali po odjeći i naušnici

Obdukcija, objavljena godinu dana poslije smrti, obznalila je da u Domagojevom tijelu nije bilo tragova droge, alkohola ili otrovnih supstanci, a indijska policija naglasila je da traga za potencijalnim počiniteljem ubojstva. Njegovi prijatelji i obducent nisu vjerovali da se Domagoj utopio.

– Obdukciju sam obavio 28. veljače i utvrdio da su zbog kanaveralnog spazma natikače ostale na stopalima. To se događa isključivo pri iznenadnoj smrti, što otklanja mogućnost da je mladić ušao u ocean kako bi se osvježio. Tada bi, naime, papuče ispale zbog jake morske struje- izjavio je dr. Silvano Sapeco.

Prema policijskom zapisniku s obdukcije na tijelu Domagoja Šeksa nije bilo vanjskih ozljeda i tragova krvarenja. U njegovim je plućima bila veća količina vode pa se pretpostavljalo da je plutao približno dva dana. Pokopan je na osječkom Gradskom groblju 10. ožujka 2005. godine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: