6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Nenad Periš je shrvan: ‘Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio…’

Pročitajte još:

Nenad Periš je krenuo iz Splita pošto ga je srbijanski MUP obavijestio da je na Dunavu pored Ade Huje u Beogradu nađeno tijelo mlađeg muškarca čija odjeća odgovara opisu njegovog nestalog sina Mateja

Rano jutros započela je obdukcija tijela mladića koji je jučer ujutro izvučen iz Dunava, kazao je za Telegraf izvor blizak istrazi.

Do kraja dana javnost bi trebala znati rezultate DNK analize. Nalazi toksikološke analize bit će poznati za nekoliko tjedana.

– Rekli su mi da će na osnovu DNK utvrditi da li je riječ o mom sinu. Iz onoga što znam po svemu sudeći radi se o mom Mateju i to na osnovu DNK-a analize. Što god da je suočit ću se s istinom – rekao je Nenad Periš, otac nestalog Mateja koji je, kako Telegraf piše, kasno sinoć stigao u Beograd.

“Tu gdje je Matej pronađen ja sam tu prolazio, baš sam prolazio. To je ispod Pančevačkog mosta. Mislim, dva-tri puta sam prolazio tu. Dunav je ogromna rijeka i to je jednostavno nemoguće. Evo, sad se pojavio. Bogu hvala da je tako, da se ovo završilo. Da, na neki način, možemo shvatiti što se dogodilo, da se okrenemo s teškim križem na leđima budućnosti i da nastavimo dalje živjeti koliko god je to moguće i koliko god je to teško, vrlo teško, vrlo teško. Kažem, uz molitvu, uz vjeru, put ćemo pronaći nekako”, ispričao je za RTL Matejev otac Nenad Periš nakon što je u srijedu ujutro u Beogradu u Dunavu pronađeno tijelo za koje se vjeruje da je njegov nestali sin za kojim se tragalo više od pet mjeseci. No, tek treba provesti obdukciju i DNK analizu kako bi se potvrdio identitet pronađenog muškarca.

“Ja i moja obitelj bez obzira koliko bilo teško , a vjerujte mi jako je teško, vjerujemo da tu nije kraj i da ćemo se mi još sresti u budućnosti, a Matej je svoju priču na ovoj zemlji – završio”, rekao je Matejev otac.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: