21.6 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Njemački turist donio policiji u Crikvenici pronađeni novčanik s više od 1000 eura: Predao policiji, došao i vlasnik

58-godišnji njemački državljanin je oko 18 sati u ulici Ivana Skomerže u središtu Crikvenice pronašao izgubljeni novčanik s novcem, bankovnim karticama i dokumentima (osobnom iskaznicom i vozačkom dozvolom)

Pročitajte još:

Jučer su policijski službenici u Crikvenici imali zadovoljstvo upoznati njemačkog turistu koji je policiji predao pronađeni novčanik s više o 1000 eura i osobnim dokumentima.

Kako kažu iz policije, 58-godišnji njemački državljanin je oko 18 sati u ulici Ivana Skomerže u središtu Crikvenice pronašao izgubljeni novčanik s novcem, bankovnim karticama i dokumentima (osobnom iskaznicom i vozačkom dozvolom). Pošteni nalaznik odmah je novčanik predao u policijsku postaju u nadi da će se što prije pronaći vlasnik, a što je u konačnici i bilo tako.

Budući da su se u novčaniku nalazili osobni dokumenti, policija je ubrzo pronašla vlasnika, isto njemačkog državljanina, kojemu je u trenutku nepažnje ispao novčanik na cestu, ali je srećom naišao njegov pošteni sunarodnjak.

“Ova crtica iz turističkog života još jednom nas podsjeća kako uvijek ima časnih i dobronamjernih ljudi čiji postupci su uzor nama ostalima kako dobronamjernost i poštenje opstaje te nema alternative ili cijene kojom bi se mogla nadomjestiti. Djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske i sretni vlasnik zahvaljuju njemačkom gostu na poštenju i iskrenoj gesti kojom je pomogao da Crikvenica, odnosno Hrvatska, ostane sigurna turistička destinacija”, kažu iz policije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.6 ° C
21.8 °
20.4 °
49 %
7.2kmh
0 %
Ned
22 °
Pon
23 °
Uto
22 °
Sri
14 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9283
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: