8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Okidač za napad bila benigna svađa: Pretukao je prijatelja na smrt jer mu je udario nogom u auto?

Zašto je 20-godišnji M.K. na smrt pretukao svog prijatelja i sumještanina Jakova Bočkaja (21)?

Pročitajte još:

Što je izazvalo 20-godišnjeg M. K. iz Eminovaca da na smrt pretuče svoga godinu dana starijeg prijatelja i sumještanina Jakova Bočkaja, i dalje je najveća enigma jedne od najvećih tragedija koja je pogodila ovo malo mjesto nedaleko od Požege.

Smrt mladića u naponu snage, pripadnika HV-a, koji je u Općoj županijskoj bolnici u Požegi preminuo u nedjelju u 9.20 sati, nakon što je u bolnicu dovezen u noći s petka na subotu u nesvjesnom stanju s ozljedama opasnima po život, i u ponedjeljak je bila glavna tema na ulicama Požege i okolnih mjesta.

Luka Tarčić, konobar koji je posluživao mladiće prije incidenta, u nevjerici govori kako nije mogao naslutiti što će se dogoditi kobne večeri.

– Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Ja tu radim, oni su bili prije kod mene na piću, ja sam ih posluživao zadnji, ne mogu vjerovati da se to uopće desilo.

– Bili su u dobrim odnosima, smijali se, sve normalno bilo, baš mi je čudno. I kad sam vidio slike, ne mogu vjerovati. Poznajem ubijenog s nogometa – rekao je.

Upravo zbog mnogih svjedočanstva o tome kako su mladići bili prijatelji, najveća je enigma motiv napada. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, M. K. i Jakov su bili u noćnom izlasku, a onda je, navodno, M. K. poželio ići kući.

Kada su došli do automobila u vlasništvu M.K., u jednom su se trenutku počeli svađati, pri čemu je Jakov navodno nogom udario njegov auto. Čini se da je to bio razlog za napad koji je počinitelj nastavio i nakon što je Jakov pao na zemlju. Bjesomučni udarci nogom u glavu na kraju su za 21-godišnjeg vojnika bili kobni.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: