15.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

OSIJEK U DIMU: ‘Gašenje bi moglo potrajati i nekoliko dana!’

Stanje je iznimno ozbiljno, ovo je požar do sada nezapamćenih razmjera na području Osijeka. Požar je zahvatio i dio objekta.

Pročitajte još:

Požar još nije lokaliziran. Neka ljudi što manje borave na otvorenom, da ne prozračuju prostorije, da zatvore prostore. Nešto je lošija situacija u naseljima Antunovac i Ivanovac, ali rade se analize, zasad podaci nisu alarmantni. Gori plastika, može biti dosta kancerogenih tvari u zraku, ali vjetar zasad nosi sve južno od Osijeka.

“Stanje je iznimno ozbiljno, ovo je požar do sada nezapamćenih razmjera na području Osijeka. Dojava je došla oko 40 minuta iza ponoći. Gori nekoliko tisuća kvadratnih metara uskladištene plastike na otvorenom.

Požar je zahvatio i dio objekta. Požar još nije lokaliziran.

Za sada vjetar nosi dim prema jugu, dalje od Osijeka. Djeca mogu na nastavu u Osijeku, ali ne i u naseljima južno od Osijeka – Antunovac, Ivanovac, Čepin, Vuka, Ernestinovo i Laslovo, poručio je je Dragan Vulin , zamjenik osječkog gradonačelnika i šef Stožera Civilne zaštite Grada Osijeka

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.4 ° C
16.6 °
13.1 °
81 %
1kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: