6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Policajac koji je umro na obuci u ATJ Lučko: ‘Bio je jedan od najboljih’

Pročitajte još:

Preminuli policajac došao je u ATJ Lučko iz interventne policije Zagreb. Kako smo neslužbeno doznali, uz njega i kolegu koji je u bolnici, još je dvojici pozlilo istoga dana, a svi su trčali nasipom

Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko preminuo je u bolnici nakon što se srušio na nasipu u ponedjeljak poslijepodne. Njegov kolega iz jedinice s kojim je trčao nasipom tijekom redovne obuke završio je u bolnici, izvan je životne opasnosti.

Preminuli policajac imao je samo 30 godina, primljen je u Lučko u skupini s 30-ak novih pripadnika koji su dobili privremeno rješenje na šest mjeseci.

U međuvremenu, oglasila se i Udruga ratnih pripadnika ATJ Lučko ‘90. S tugom i žalošću obavijestili su da je pripadnik T. P. na privremenom razmještaju u Antiterorističkoj jedinici Lučko, sin njihova umirovljenog pripadnika preminuo tijekom provođenja redovne obuke (kondicijskog treninga) kad mu je pozlilo.

“Udruga ratnih pripadnika ATJ Lučko ‘90 izražava sućut obitelji”, priopćili su.

Povodom ove tragedije oglasio se i zapovjednik ATJ Lučko Mate Bilobrk.

“Bio je to redovni trening. Preminuli pripadnik je izabran među kandidatima kao jedan od najboljih po psihofizičkim parametrima”, rekao je Bilobrk za RTL.

Sindikat policije: ‘Neka mu je laka hrvatska zemlja’
Također, oglasili su se i iz Sindikata policije.

“S velikom tugom izvješćujemo da je danas, u 30. godini života iznenada preminuo još jedan mladi kolega, Tomislav Pavalić, policijski službenik ATJ Lučko i član Glavne podružnice SPH za PU zagrebačku. O posljednjem ispraćaju izvijestit ćemo vas naknadno. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kolege. Neka mu je laka hrvatska zemlja! Počivao u miru Božjem”, napisali su na Facebooku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: