13.6 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Pucnjava u Vinkovcima, dvoje mrtvih! ‘Izašao sam prošetati psa, policajac me upozorio…’

Policija je sinoć zaprimila dojavu o pucnjavi u Vinkovcima. Pronašli su tijelo ubijenog muškarca, dok se počinitelj udaljio s mjesta zločina. Kasnije su pronašli i njegovo tijelo. Navodno je sin ubio oca

Pročitajte još:

PU vukovarsko-srijemska sinoć je, oko 22.39, zaprimila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijen muškarac. Po dolasku na lice mjesta, policija je zatekla tijelo muškarca te utvrdila da se počinitelj udaljio s mjesta događaja, prenosi 24sata.

Nakon toga pronašli su beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjaju da je odbjegli počinitelj ubojstva.

Navodno je sin ubio oca, a potom i sebe, neslužbeno doznaje portal Novosti od susjeda. Jutarnji list neslužbeno doznaje da je žrtva ubojstva vinkovački poduzetnik A.P., a počinitelj ubojstva je najmlađi od njegovih četvero sinova, također A.P., inače 22-godišnji student.

Obitelj je situirana, imaju privatnu tvrtku za prijevoz, trgovinu i usluge, i do sada u obitelji nisu zabilježeni slučajevi nasilja. Trenutno još uvijek nije poznat motiv zločina.

“Bio sam u kući i čuo sam neki pucanj, ali sam mislio da netko slavi pobjedu Hrvatske nad Turskom. Onda sam pogledao kroz prozor, susjedi su bili vani, pa sam čuo da je bila neka pucnjava kod obitelji. Ne znam što bih rekao o tome, u našoj ulici nitko nikad nije ni mačku udario, svi smo šokirani, a o njima mogu reći sve najbolje”, rekao je za Jutarnji Slavko Radić , koji živi dvije kuće dalje.

“Izašao sam prošetati psa, policajac me upozorio da se odmah vratim u kuću”, rekao je čitatelj za 24 sata i dodao da je ulica blokirana s nekoliko policijskih automobila.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: