23.6 C
Zagreb
Subota, 22 lipnja, 2024

Strava u Slavoniji: S prijateljem više puta silovao kumovu suprugu dok su joj dječica bila u kući!

Žrtva se, kazala je istražiteljima, osjećala užasno, prljavo, ružno i jadno

Pročitajte još:

Dvojica Slavonaca lanjskog su rujna usred bijela dana ušla u kuću žene dok joj suprug nije bio doma. Suprugov vjenčani kum (30) i njegov prijatelj (29) zaprijetili su joj, a jedan je i njezino jednogodišnje dijete protresao, te su je višestruko silovali iako ih je žrtva molila da prekinu i da je puste. Dok su se izmjenjivali na njoj, šmrkali su drogu, navela je žrtva. Kad su, nakon dvosatne torture, izlazili iz kuće rekli su da će se vratiti, što ju je uplašilo, piše 24sata.

Žrtva se, kazala je istražiteljima, osjećala užasno, prljavo, ružno i jadno.

Opirala se kada su joj rekli da žele seks, govorila im da ne želi, da ima mjesečnicu no kum joj je zaprijetio da će joj njegov prijatelj nešto nažao napraviti. Jako se uplašila oba okrivljenika, stoji u optužnici.

Optuženi kum negirao je počinjenje kaznenog djela, navodeći da je prije inkriminiranog događaja najmanje sedam puta imao s kumovima seks u troje.

Njegov prijatelj također je negirao silovanje rekavši da ga je žena lažno optužila jer se bojala da ne bi njezin muž saznao, budući je inzistirala da o tome ne priča njezinom mužu.

“Kod žrtve su prisutni znaci traumatizacije uslijed izloženosti emocionalnoj i seksualnoj zlostavi, a isti se doimaju kao posljedica proživljenog emocionalnog i seksualnog zlostavljanja, te se očituju u izraženoj pobuđenosti autonomnog vegetativnog sustava; naglašenoj napetosti i zakočenosti u komunikaciji, vidnoj neugodi, kao i osjećaju srama i stida prilikom opisa pojedinih okolnosti izvršenja kaznenog djela, neugode uzrokovane saznanjem članova uže i šire obitelji, te drugih osoba iz okruženja o izvršenju kaznenog djela, strahovima vezanim za buduće funkcioniranje sa suprugom i očuvanje bračne zajednice, mogućih posljedica na funkcioniranje njezine obitelji, a posebice djece u lokalnom okruženju, strahovanja vezanih uz moguću osvetu okrivljenika i slično”,navela je psihijatrijska vještakinja nakon razgovora sa žrtvom te zaključila:” da žrtva nije sklona izmišljanju događaja, niti da je sugestibilna, odnosno podložna utjecaju drugih osoba.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.6 ° C
23.8 °
20.3 °
94 %
0kmh
0 %
Sub
29 °
Ned
29 °
Pon
27 °
Uto
29 °
Sri
28 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: