11.4 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Suprug Marijane iz BB-a: ‘Kad sam se probudio, nije je bilo. Mobitel i dokumenti su u policiji’

Pročitajte još:

Nedugo nakon što je na društvenim mrežama objavio kako mu je nestala supruga Marijana, pobjednica regionalnog Big Brothera iz 2011. godine, njezin suprug moli medije da poštuju privatnost obitelji.

Nedugo nakon što se doznala informacija o nestanku Marijane Seifert, bivše pobjednice regionalnog showa Big Brother iz 2011., oglasio se i njezin muž i bivši vaterpolski trener, Karlo Seifert, koji se nada da će cijeli priča ipak imati sretan kraj.

Karlo je s Marijanom u braku od 2020. kada je rodila sina, a bivša pobjednica “Big Brothera” ima i kćerkicu iz prvog braka. Naime, Karlo je za Slobodnu Dalmaciju otkrio detalje Marijanina nestanka.

“Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je… Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući”, rekao je Karlo koji ju je posljednji put vidio jučer oko ponoći kad su otišli na spavanje, no kad se probudio nije je bilo.

“Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće”, govori Karlo koji je prijavio njezin nestanak policiji. “Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem”, zaključio je Karlo.

Osim Marijaninog supruga, za 24sata.hr izjavu je dala i njezina sestra Maja Kovačević. “Prije nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. S Marijanom se nisam čula. Noge su mi se odsjekle”, kratko je izjavila.

Javio se i Nemeš
O Marijaninom nestanku je za Telegraf.rs progovorio njezin bivši suprug, srpski glazbenik Nikola Nemešević Nemeš.

“Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj”, rekao je Nemeš.

Nemeš i Marijana zaljubili su se u regionalnom “Big Brotheru” 2011., tada je Marijana prevalila svog supruga Ivicu Čvrljka. Romansa Nemeša i Marijane prostala je prava medijska bomba, par se vjenčao u Istri, a osam mjeseci kasnije su se razveli. Par nikada javno nije govorio o razlogu razvoda.

Podsjetimo, Zagrebačka policija traga za Marijanom koja se udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi iz policije mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
11.4 ° C
13.3 °
8.8 °
89 %
1kmh
1 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
22 °
Sri
15 °
Čet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: