8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Supruga je ranijih dana ubila muža, danima živjela uz tijelo? “Zvali smo ga, nije se javljao”

Kad su na vrata stigli članovi obitelji, nije im htjela otvoriti vrata, a za supruga je rekla da je otišao na kavu. Posumnjali su i pozvali policiju koja je stigla s vatrogascima i krenula razvaljivati vrata. U stanu ih je dočekao horor-. Žena se bacila s prozora, prvi je u pomoć pohitao susjed

Pročitajte još:

U nedjelju je oko 13:45 sati u zagrebačkom naselju Studentski grad u Ulici Milovana Gavazzija u stanu su pronašli tijelo muškarca (55). Izvan stana pronađena je njegova 59-godišnja supruga, izvijestila je ranije policija.

Kako neslužbeno doznaje, riječ je o supruzi mrtvog muškarca. Jutarnji list također neslužbeno doznaje, 59-godišnjakinja je u stanju psihičkoga rastrojstva najprije nožem ubila svojega četiri godine mlađega supruga.

Kada je policija došla pred njezina vrata te zajedno s vatrogascima počela provaljivati, sama nožem prerezala vene, na zapešćima i vratu, te skočila kroz prozor s prvoga kata.

– Začuo sam tup udarac i vidio da ispod mog prozora leži žena – kazao je Jutarnjem listu susjed koji je prvi pritrčao u pomoć. Mislio je da je žena pala u nesvijest, no ubrzo je vidio da su tu policija i vatrogasci koji su odmah pozvali hitnu pomoć. Žena je prije dolaska hitne pomoći pokazivala znakove života ali vrlo slabe.

Nije bila pri svijesti a oko glave joj se širila lokva krvi, rekao nam je susjed. Međutim, po svemu sudeći, zločin se dogodio još dan ili čak dva dana ranije, odnosno u petak navečer ili u subotu, budući se ubijeni N.Đ. svojoj rodbini nije javljao već dva dana.

Kako neslužbeno doznajemo zadnji puta je s članicom svoje obitelji razgovarao u petak, no kada su ga zvali u subotu na njegov mobitel, nitko se nije javljao. S obzirom da su znali da se N.Đ. uvijek javi, ali su se pribojavali da bi njegova supruga zbog svojih psihičkih problema mogla napraviti neko zlo, članovi njegove obitelji odlučili su navratiti do njega u nedjelju oko podne. Kada su međutim pokucali na vrata, supruga im je najprije rekla da je N.Đ. otišao na kavu te im nije htjela otvoriti vrata. Rođaci su međutim posumnjali da nešto nije u redu te su pozvali policiju, no V.Đ. niti njima nije htjela otvoriti.

Policija je pak pozvala vatrogasce kako bi provalili u stan, a kada su vatrogasci, koji su ubrzo došli počeli na silu otvarati vrata, V.Đ. je prerezala žile te se bacila s balkona. Policija je u stanu, na krevetu, zatekla mrtvo tijelo N.Đ.- a na kojemu je pronađeno više ubodnih rana. Teško ozlijeđena V.Đ. je kolima hitne pomoći prevezena u KB Dubrava, no nije poznato u kakvom je stanju. U poslijepodnevnim satima u stanu je još uvijek trajao policijski očevid.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: