15.5 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Svećenik koji je odbio krstiti dijete lezbijkama objavio sliku s MMA borcem s Platka: ‘Bit ću tihi molitelj’

Svećenik Kristijan Zeba očito dobro poznaje Luku Abramovića, MMA borca koji je sudjelovao u brutalnoj tučnjavi na Platku u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Zeba kaže da mlad čovjek može biti ponesen nepažnjom, ali da ga to ne opravdava.

Pročitajte još:

Svećenik Kristijan Zeba iz riječke Župe sv. Križa oglasio se oglasio se o jednom od MMA boraca koji su sudjelovali u brutalnoj tučnjavi na Platku, Luki Tirielu Abramoviću.

Upravo je Lukino ime najviše odjeknulo u javnosti s obzirom na to da je od trojca iz BMW-a koji se sukobio prvo s pripadnikom HGSS-a, a onda su se u tučnjavu uključile i druge osobe, bio od ranije poznat kao sportaš.

Kaže da nije sudac niti to smije biti, ali da će biti tihi molitelj za sve.

“Dragi moj Luka! Žao mi je što se ove nedjelje dogodila situacija i ponašanje koje nije ni malo primjereno niti opravdano. Pogodila me ova vijest za koju sam danas tek čuo. Nisam sudac niti to smijem biti, ali bit ću tihi molitelj za sve. Da se više nikad nikome ne dogodi. Mladi čovjek može biti ponesen svojom ne pažnjom ali to ga ne opravdava. Stoga molimo svi jedni za druge.

A svima kojima je sada najteže u boli na duši i na tijelu molim Gospodina za zdravlje i brzi oporavak. A nama svima neka ovo bude za opomenu. Ljubiti, opraštati i moliti za oprost”, napisao je na Facebooku svećenik Kristijan Zeba.

Zeba je svoj komentar napisao uz raniju objavu na Fejsu na kojoj je njegova fotografija s Abramovićem uz opis: “Nakon sv. Mise s našim MMA borcem i župljaninom Lukom Abramovićem”.

Onaj svećenik koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para začeto umjetnom oplodnjom
Podsjetimo, Kristijan Zeba je onaj svećenik iz Rijeke koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para začeto umjetnom oplodnjom.

Na pitanje kako zna da ga neće odgajati u duhu katoličke vjere odgovara: “Zato što su oni već u grijehu, njih dvoje je u grijehu jer žive u suprotnosti s naukom Katoličke crkve, a sami dobro znamo da je nauk Katoličke crkve da brak čine isključivo muškarac i žena, sve drugo je neprihvatljivo.”

“Moja je savjest potpuno čista i mislim da je to po meni jedino ispravno”, rekao je Zeba.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak
14.5 ° C
16.7 °
11.9 °
72 %
6.2kmh
20 %
Čet
14 °
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: