24.5 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Užas u Vinkovcima: ‘Mog psa psihopat je upucao zračnom puškom. Bilo je to usred grada! Pepi nije preživio…‘

Iz Policijske uprave potvrdili su nam kako je slučaj prijavljen te kažu kako je istraga u tijeku

Pročitajte još:

Kad je pas Pepi izjurio iz dvorišta, nije ni mogao pomisliti da mu je to zadnje u životu. Premda bi se moglo pomisliti da je nesretnik nastradao pod kotačima automobila, dogodilo se nešto daleko užasnije od toga: na njega je netko pucao, kako vlasnica tvrdi, zračnom puškom. Dogodilo se to u Dugoj ulici u Vinkovcima, 2. kolovoza. Pucano je oko 19 sati.

– Pas je pobjegao iz dvorišta te smo istog trenutka krenuli autom po njega. Na putu nedaleko od kuće vidjeli smo iz kojeg smjera se vraća i trči prema kući. Pepi nikada nikoga nije ugrizao, nije bio agresivan niti su ga zanimali ostali psi. U roku od pet minuta psihopat koji to očito često radi i ima sve pripremljeno, propucao ga je u jetru te nije preživio jer se unutarnje krvarenje nije moglo zaustaviti – rekla je njegova neutješna vlasnica.

Nakon nesretnog događaja, odmah ga je odvela u veterinarsku ambulantu u Vukovar jer je to najbliža ambulanta koja ima dežurnog veterinara, ali, nažalost, psu nije bilo spasa.

– Kako bi smanjili ovakve zločine molim Vas da se aktiviramo svi skupa. U gradu ima puno pasa i mačaka. Normalno je da pas pobjegne jer je takve situacije teško spriječiti i ja sama uvijek pazim da ne pobjegne, ali dovoljna je sekunda da se okrenem i da on pobjegne, ali da netko ovako nešto netko napravi nije humano – poručila je vlasnica Pepija.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske potvrdili su ovaj tužan slučaj kojeg je vlasnica prijavila u četvrtak u 10 i 50 sati.

– Policija trenutno provodi izvide te podignuta kaznena prijava – izvijestili su.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
25.5 °
23.1 °
34 %
3.6kmh
0 %
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: