18.4 C
Zagreb
Srijeda, 26 lipnja, 2024

Zagrepčanka snimala seks s ljubavnikom pa te slike slala njegovoj supruzi, osuđena je: ‘Bojao se za vlastitu sigurnost‘

Kristina je tijekom istrage sve priznala, a pravdala se time da je ljubavnik otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao

Pročitajte još:

Kristina (30) proglašena je krivom i osuđena zbog nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu njezina ljubavnika, javlja Danica.hr.

Prema presudi, ona je od veljače do rujna u Zagrebu učestalo slala poruke supruzi svog ljubavnika te ju “pritom vrijeđala da je ružna, debela, da je njezina majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna, te joj slala sms poruke prijetećeg sadržaja da će vidjeti što slijedi, da će biti III. svjetski rat”, piše Danica.hr.

Navode i kako je žena slala fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom supruzi i njezinoj majci, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge i jednom došla do ulaznih vrata njihovog stana, gdje je nastojala razgovarati s njenim ocem, koji ju je istjerao.

Njezinoj majci predstavila se da je supruga muža njezine kćeri, nazivala i ostale članove njezine obitelji, a njezinoj sestri poslala više sms poruka. To je kod supruge njezina ljubavnika “izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njezine obitelji te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe.”

Kristina je od veljače do svibnja u Zagrebu učestalo slala sms poruke uvredljivog sadržaja i ocu njezina ljubavnika kojima je “vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihovog sina, a u ulici njegova prebivališta i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima vanbračnu djecu”.

Kristina je tijekom istrage sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, niti on za njih plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uvjetnog zaztvora. Presuda je nepravomoćna i Kristina, inače samohrana i nezaposlena majka, na nju se može žaliti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
magla
18.5 ° C
19.9 °
17.8 °
93 %
0.5kmh
87 %
Sri
27 °
Čet
30 °
Pet
34 °
Sub
35 °
Ned
36 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: