6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ivana Paradžiković više ne vodi ‘Provjereno‘? Nagrađivana urednica već tri tjedna ne vodi istraživački magazin

Pročitajte još:

S Nove TV su tek kratko rekli da nisu raskinuli ugovor s voditeljicom i urednicom, no nje u emisiji nema već tri tjedna

Urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković već tri tjedna četvrtkom ne vodi popularnu emisiju čije je zaštitno lice. Trenutno ovaj nagrađivani istraživački magazin vodi reporterka Ema Branica, dok je urednik postao Mato Barišić, također jedan od reportera.

Gdje je nestala Ivana Paradžiković? Popularna i višestruko nagrađivana urednica i voditeljica već tri tjedna ne vodi emisiju “Provjereno” kojoj je godinama zaštitno lice.

Istraživački magazin trenutno vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato Barišić.

Slobodna Dalmacija piše kako su im iz PR službe Nove TV još prije tri tjedna odgovorili kako “do daljnjega mogu komunicirati kako do daljnjega emisiju vode Branica, a uređuje ju Barišić”. Paradžiković, kako doznaje list, više nije dio “Provjerenog”, a ekipi je to priopćila direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Paradžiković navode nije htjela komentirati.

Na Novu TV došla je 2003. godine kada je radila kao novinarka u informativnom programu. Voditeljica ‘Provjerenog’ postala je 2009., a godinu dana kasnije i urednica. Za svoj rad dobila je mnoga priznanja i nagrade.

Tako je 2014. godine dobila ‘Večernjakovu ružu’ u kategoriji ‘TV lice godine’, nagradu ‘Krunoslav Sukić’ za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava dobila je 2016. godine, a nagradu ‘Joško Kulušić’ za doprinos u zaštiti i promicanju ljudskih prava na području medijskog djelovanja 2012. godine.

Zajedno s timom emisije ‘Provjereno’ 2018. godine od pravobraniteljice za osobe s invaliditetom dobila je i priznanje za promicanje pozitivne percepcije osoba s invaliditetom.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: