14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Juričan o uhićenjima: “Tomašević od bolnice u Blatu treba napraviti zatvor za ekipu iz Holdinga. To je leglo samo takvo!”

Pročitajte još:

Dario Juričan komentirao je jučerašnja uhićenja. Za Kazimira Bačića smatra da je ‘nesretna žrtva pecanja USKOK-a’, dok Anu Stavljenić Rukavinu opisuje kao tipičnu poslušnicu Milana Bandića

Kaže da su mu uhićenja na neki način određena satisfakcija, ali da ne likuje:

“Kada nešto otkrijete i čekate akciju i sad zapravo čekate neki pravosudni epilog, ja se zezam da čekam 2035. Je li ovo kraj neke priče, ovo je tek početak neke priče, ja bih rekao”, kaže.

Kaže da ga policija nije nikad kontaktirala kao svjedoka u istrazi:”Mislim da su moja djela moji filmovi i moji statusi i ono što sam u zadnje dvije godine objavljivao, ajmo reći svaki dan, tako da mislim da nije bilo potrebe za tim.”

Smatra i da je to “afera Kokošari”. “Meni tu fale još nekakva lica. Ja mislim da ako gledate, tu je koncentrirano, išlo se na Milana Bandića pa onda što ćemo uloviti u tu mrežu. Meni fali tu Zagrebački holding, ima 20 podružnica i nitko mi ne može reći da tamo nema… To je leglo samo takvo. Ja bih, da sam sad na mjestu gradonačelnika Zagreba, napravio prenamjenu one bolnice u Blatu u jedan novi zatvor samo da se ima za ekipu iz holdinga. Fali mi ekipa iz Zavoda za urbanizam…”, rekao je.

Jedna od završnih afera veže se i za zagrebačku žičaru, koja je na koncu ispala puno skuplja. Juričan smatra kako i “tu ima sigurno mesa”.

“Pogotovo od kad je izašao onaj film koji je napravio konspirator, samo da još jednom kažem, to nisam bio ja. Mislim da je tamo jasno pokazano da firma, izvođači i ekipa koja je tamo radila nisu napravili onako kako je trebalo napraviti. Mislim da sigurno ćemo još čuti o tome”, rekao je Juričan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: