11.6 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

KAKVA BLAMAŽA SRPSKIH EKSTREMISTA! Srpski desničari krenuli na Kosovo, vratili ih zbog testa?!

Pročitajte još:

Nestvarna priča dolazi nam s granice Kosova i Srbije, kamo je pohitala desno-ekstremistička srpska organizacija “Levijatan” koja je izrazila želju biti “uz svoj narod” u trenucima kad je došlo do eskalacije napetosti.

Ovo je već drugi put da “Levijatani” idu na Kosovo u zadnje vrijeme, učinili su to i prije 20-ak dana kad su Srbi barikadama blokirali granične prijelaze. No, tada nisu dospjeli u Kosovo jer, vjerovali ili ne, nisu imali PCR test!

“Na sjever pokrajine Kosovo i Metohija se može preći samo pješke. Sve je i dalje blokirano. I jedno upozorenje za ljude koji će se osmjeliti i skinuti svoje tange i krenuti dolje jeste da su na prelazu Brnjak – mi smo vraćeni – traženi su PCR testovi. Dakle, bez toga nema šanse ni da priđete”, poručio je predsjednik “Levijatana” Pavle Bihali na snimci koja je tek sada postala viralna. Šale na računa “Levijatana” ne prestaju na društvenim mrežama.

Sada su bili bolje sreće, jedna grupa je uspjela prijeći granicu i domoći se Sjeverne Mitrovice, drugi su zadržani. No, zadržali su ih – Srbi.

“Druga grupa momaka mi je ostala na srpskoj strani, i Srbi prave problem. Ne shvaćaju da mi nismo huligani i nećemo praviti incidente, u slučaju “bilo čega” želimo biti uz svoj narod. Dakle, jedna grupa je prošla, drugoj prave problem”, napisao je Bihali na Twitteru.

Na Instagram profilu Nacionalne obrane Levijatan objavljeno je da antigenski test nije bio uzrok njihova zadržavanja na Jarinju.

“Neki ljudi su vraćeni bez objašnjenja nazad. Imamo crvenu liniju i zabranu ulaska na Kosovo. Ne znamo razlog, neće nam reći, jednostavno imamo zabranu”, rekao je na snimci jedan od pripadnika Levijatana.

Snimka Pavla Bihalija koja je dospjela u medije objavljena je 23. rujna, kada su na prijelazima Jarinje, Brnjak i Merdare pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije ROSU sprječavali ulazak vozila sa srbijanskim tablicama.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
11.6 ° C
12.6 °
10.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9316
GBP
1,1692
CHF
1,0244
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: