9.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Kaotična noć u Beogradu: Dvije žene poginule, jedan mladić ustrijeljen, drugi izboden; Hitna intervenirala 93 puta…

Pročitajte još:

Hitna pomoć je imala 93 nesreće, reagirali su i vatrogasci zbog požara u kojem su poginule dvije žene, a policija zbog dvaju ranjavanja u istoj ulici

Nevjerojatno puno posla imali su protekle noći policajci, vatrogasci i pripadnici hitne pomoći u Beogradu. Najprije su u požaru u ulici Koste Glavinića 10a dvije žene stradale u požaru, a liječničke su službe mogle samo konstatirati njihovu smrt.

U 23:12 sati intervenirano je na Karaburmi u Ulici Marijane Gregoran, nakon što je kod broja 33 u nogu upucan mlađi muškarac koji je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Nešto kasnije, na uglu Ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, također na Karaburmi, mladić u dobi od 20 godina izboden je nožem i hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Tijekom noći dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska, a intervenirale su ukupno 93 puta – na javnim mjestima 15 puta, od čega se četiri puta radilo o prometnim nesrećama s lakše ozlijeđenima.

Do 6 sati u utorak, hitna pomoć obavila je 21 interklinički transport covid pacijenata koji su prevezeni u covid bolnice na području Beograda – u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru, piše Kurir.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju javljali su se i kronični bolesnici – hipertenzičari koji su loše reagirali na svoje terapije, pacijenti s kardiovaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti s akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome covida, sezonske gripe ili ozeblina.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: