6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Milanović je postao viralni hit na Fox Newsu: ‘Rekao je da svi migranti trebaju u Ameriku. Hvala, Zorane’

Pročitajte još:

Osim što je održao govor u UN-u i odradio niz sastanaka, hrvatski je šef države nehotice postao i zvijezda priloga Fox Newsa

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović nalazi se u Americi. Osim što je održao govor u UN-u i odradio niz sastanaka, hrvatski je šef države nehotice postao i zvijezda priloga Fox Newsa, kontroverzne televizijske postaje koja je davala vjetar u leđa Donaldu Trumpu i Republikancima.

Prilog je bio o migrantima iz Afganistana i koje bi ih zemlje trebale primiti.

Na hrvatskom dijelu Twittera masovno se dijeli prilog tijekom kojeg voditeljica kaže: ‘Francuski predsjednik rekao je da Francusku treba zaštititi od migranata. Austrijski ministar unutarnjih poslova rekao je kako ne vidi razlog zašto bi Afganistanci došli u Austriju. Hrvatski predsjednik Zoran Milanović je pak kazao kako bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi. Hvala, Zorane”, rekla je voditeljica.

Zoran Milanović danas je održao govor na Općoj skupštini UN-a, a govorio je o nekoliko svjetskih važnih tema. Osvrnuo se i na tenzije u regiji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: