fbpx
19.9 C
Zagreb
Srijeda, 6 srpnja, 2022

Nakon poraza na izborima, Jelena Pavičić Vukičević našla novi posao, predavat će na fakultetu

Pročitajte još:

Jelena Pavičić Vukičević tvrdila je da ide u Švedsku, potom se kandidirala za gradonačelnicu, a nakon poraza, pokušava postati docentica na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu

Jelena Pavičić Vukičević nakon gradonačelnice, želi biti docentica na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Prema obavijesti na stranicama tog fakulteta, nastupno predavanje trebala bi održati preko Zooma 2. lipnja.

Zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, koja je nakon njegove smrti ostala privremeno obnašati dužnost gradonačelnice Zagreba, doktorirala je 2018. pedagogiju.

“Dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, pristupnica u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, za predmete Pedagogija i Didaktika na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, održat će nastupno predavanje s temom Sustav vrijednosti učitelja i vrijednosno neutralna škola u srijedu 2. lipnja 2021. g. s početkom u 16:00 sati”, objavio je Kineziološki fakultet.

Nakon što postane docentica, doktorica Pavičić Vukičević moći će biti i samostalna nositeljica kolegija. Još nije poznato radi li se samo o naslovnom zvanju (bez radnog mjesta) ili će Pavičić Vukičević uz titulu docentice dobiti i posao.

Valja istaknuti kako je mentor Pavičić Vukičević profesor Vlatko Previšić koji je na prijedlog rektora Damira Borasa, postao i profesor emeritus zagrebačkog sveučilišta.

Na kraju doktorata nalazi se njezin životopis u kojem je Pavičić Vukičević opisala svoju karijeru:

“Profesionalno radno iskustvo isprva stječe na funkciji tajnice Gradske organizacije SDP-a Zagreba (2000. – 2003.), a u studenom 2003. godine izabrana je za zastupnicu u Saboru RH (2004. – 2007.) te je bila članica saborskog Odbora za znanost, obrazovanje i kulturu. Od 2008. do 2009. obnaša dužnost pročelnice Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport u Gradu Zagrebu, od 2009. do 2013. dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba, od 2013. do 2017. dužnost potpredsjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, a od lipnja 2017. ponovno je izabrana na dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba”, stoji u životopisu dosadašnje privremene gradonačelnice.

Podsjetimo i kako je Sveučilište u Zagrebu pokrenulo postupak dodjele počasnog doktorata njezinu prethodniku i suradniku, Milanu Bandiću, no imenovano povjerenstvo nikada nije donijelo zaključak o tome zaslužuje li Bandić takvo priznanje ili ne.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Ministarstvo šalje inspekciju u školu Milanovićevog sina: Objasnili koja je procedura za izmjenu ocjena

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) priopćilo je u utorak da je pokrenut inspekcijski postupak o slučaju predsjednikove supruge Sanje...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
19.8 ° C
19.8 °
18 °
83 %
1kmh
0 %
Sri
31 °
Čet
29 °
Pet
24 °
Sub
26 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,5227
USD
7,3244
GBP
8,7590
CHF
7,5648
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: