6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Naoružani talibani okružili ekipu CNN-a i nasrnuli na njih reporterka objavila snimku: ‘Pokrij lice!’

Pročitajte još:

Clarissa Ward izvještavala je o očajničkim pokušajima Afganistanaca da se domognu kabulskog aerodroma i pobjegnu od talibanskog režima

Vodeća CNN-ova vanjskopolitička izvjestiteljica Clarissa Ward i njen tim napadnuti su na kabulskom aerodromu od strane Talibana, iako su im talibanske vlasti prethodno dale dozvolu za snimanje.

Clarrisa je izvještavala o kaosu u Kabulu kada im je odjednom prišao jedan od talibanskih boraca.

– Ne CNN, ne CNN – urlao je i pokušao blokirati kameru. Urlao je na novinarku, koja je imala propisnu odjeću i maramu, da pokrije lice, što je ona i učinila.

Pogledajte snimku.

Na snimci se vidi se kako im se približava jedan od boraca naoružan automatskim oružjem. Počinje otimanje oko kamere koju snimatelj čvrsto drži, no vidi se kako kadar “pleše” tijekom borbe. Nastaje komešanje koje novinarka upravo nevjerojatnom hrabrošću uspijeva smiriti i podiže ruke u zrak.

Sa svih strana odjekuju hici na koje se gotovo nitko više ni ne obazire. Naoružani muškarac tada uperi automatsku pušku te kreće prema njima, no samo produžuje, a muški glas novinarki govori “ostani iza njega, samo ostani iza njega”.

Novinari su se naposljetku povukli dok su oko njih fijukali meci.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: