12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Nervozni Dumbović na odlasku: Obavezno ću uzeti još 6 punih plaća, žao mi je što nije 12

Pročitajte još:

Bivši gradonačelnik na odlasku s funkcije bio je nemalo nervozan. Pritom je bio sasvim otvoren

Petrinja od danas i službeno ima gradonačelnicu. HDZ-ova Magdalena Komes preuzela je dužnost od Darinka Dumbovića, a prvi dan na poslu nije joj bio nimalo opušten.

Novu gradonačelnicu, javlja RTL, čeka niz problema, a među njima je i nedostatak novca za isplatu plaća u Gradu, pri čemu je rok za isplatu – sutra. Grad je navodno u minusu više od devet milijuna kuna, a na računu ima tek 700 tisuća, a za plaće su potrebna tri milijuna kuna.

Dumbović na primopredaju: Nije pobijedila Komes, nego vlada

Sam Dumbović, član Čačićevih Reformista, se prilikom primopredaje vlasti obrušio na HDZ i Plenkovićevu vladu.

“Mogu stvarno čestitati HDZ-u, koji je napravio maestralnu kampanju s vladom RH na ovim prostorima i u prostorima vojarne, gdje nije pobijedila gospođa Komes, nego vlada. Pobijedili su ministri, tajnici, blagajnice i svi ostali”, rekao je Dumbović, koji je potvrdio da će iskoristiti pravo na primanje pune gradonačelničke plaće još šest mjeseci.

Na pitanje hoće li to zaista napraviti Dumbović je rekao: “Da, da obavezno! Žao mi je što nije 12.”

Nova gradonačelnica kaže da Dumbović i njegovi suradnici za sobom ostavljaju i neke dobre stvari, a one loše će, kaže, prepustiti, drugim institucijama.

“Ima i dobrih stvari koje nam gradonačelnik sa svojim suradnicima ostavlja. Ono loše što imamo na stanju – nećemo se previše baviti time i ostavit ćemo to za neke druge institucije da analiziraju ili eventualno pokrenu nekakve postupke”, kazala je nova gradonačelnica.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: