25.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Nije za*ebancija, ima i video: Vučić u emisiji uživo izašao iz frižidera i voditeljici poklonio krastavce

Pročitajte još:

Tijekom Vučićeve kampanje najviše je zanimanja izazvao predizborni spot u kojem on izlazi iz frižidera i trudnici daje teglu kiselih krastavaca.

Predsjednik Srbije i kandidat SNS-a na skorašnjim izborima u toj zemlji, gostovao je na TV Pinku, a u emisiju je došao ravno iz – frižidera.

Voditeljica Irina Vukotić otvorila je vrata frižidera, iz kojeg je izašao Vučić, a zatim joj poklonio teglu kiselih krastavaca. Publika je Vučića pozdravila gromoglasnim pljeskom, a on nije skidao osmijeh s lica. Očita je to aluzija na Vučićev predizborni spot u kojem se on nakon obraćanja studentici, doktoru i radniku, odlučio zatvoriti u frižider te iskočiti iz njega.

Spot počinje s trudnicom i njenim mužem koji na televiziji vide Vučića.

“Joj, eno ga, opet ovaj”, kaže muž.

“Stvarno. Samo što još iz frižidera ne iskoči”, prokomentirala je ona i otvorila vrata frižidera iz kojeg je izašao Vučić i pružio joj najveći stereotip kad je riječ o trudnicama – teglu kiselih krastavaca.

– Oprostite, ali važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Puno je toga ostalo za napraviti, potrebno nam je još cesta, još pruga, tvornica. Ako se ne varam, dobili ste i subvenciju za rješavanje stambenog pitanja. E, kad svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. Trudimo se da to bude što prije. Do tada upamtite, ako ostanemo ujedinjeni s tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi – odgovara Vučić i vraća se u hladnjak.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
26.1 °
22.6 °
34 %
4.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: