10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Otac ga vozio u vrtić, u autu ga zaboravio zbog poziva s posla? ‘Majka je išla po dijete u vrtić, ali tamo ga nije našla’

Pročitajte još:

Tek poslijepodne, kada ga je supruga nazvala i pitala gdje im je sin, jer ga u vrtiću nije bilo, otrčao je u auto. U Kninu je oko 14 sati temperatura bila 28 stupnjeva

U Kninu je u utorak poslijepodne pronađeno beživotno tijelo djeteta u parkiranom automobilu. Informaciju je potvrdio glasnogovornik šibensko-kninske policije, a očevidom bi se trebale utvrditi sve okolnosti tragedije.

Kako neslužbeno doznaje Šibenski.hr, otac je dječaka vozio u vrtić. Na putu do vrtića je dobio poziv s posla i odmah krenuo na svoje radno mjesto. Parkirao je i otišao. Dječak je vjerojatno u autu zaspao.

Dnevnik.hr doznaje kako je dijete bilo u besvjesnom stanju kada su ga pronašli, te da su hitne službe odmah stigle i pokušale spasiti dječaka, no nažalost bezuspješno.

Kako navodi RTL-ova reporterka Nikolina Radić koja se javila s mjesta tragedije, terenski dio očevida je završio, otišli su i policajci i forenzičari i oni iz županijskog državnog odvjetništva koji su naložili očevid, a sada ide drugi dio posla, no još ne mogu ići ni sa kakvim informacijama.

“Na ovom parkingu dijete je ostalo u crnom automobilu koji je u vlasništvu oca djeteta. Dijete je staro oko 4 – 5 godina. Susjedi kažu da ga je otac trebao voditi u vrtić. Zašto je dijete ostalo u automobilu, nije poznato. Je li moguće da ga je zaboravio, ne zna se. Majka je kasnije išla po dijete u vrtić, tamo ga nije našla. Je li dijete plakalo ili vikalo nije poznato, ali radnici s obližnjeg gradilišta su bili ovdje do maloprije, pa zbog buke se nije ni moglo dijete čuti. Uglavnom, strašna tragedija kojom su svi šokirani”, navodi RTL-ova reporterka za RTL Danas.

Neslužbeno se doznaje da je najvjerojatnije otac zaboravio dječaka u automobilu. Odvezao je njegovu majku na posao, a potom je njega trebao odvesti u vrtić. Što se dogodilo u međuvremenu, zasad nije poznato. Navodno je otac, kada je shvatio što se dogodilo i kada ga je supruga zvala da dječaka nema u vrtiću, došao ispred automobila i pao u nesvijest, javlja RTL Direkt.

Gradonačelnik kaže da se dogodila strašna tragedija.

“Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne”, rekao je gradonačelnik i dodao kako će proglasiti Dan žalosti.

“Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije”, rekao je Ćaćić.

Okolnosti tragedije još nisu poznate. “Nećemo prejudicirati kako je do toga došlo, to ćemo još kriminalističkim istraživanjem utvrditi. U šoku su istražitelji i ljudi koji su ga pronašli, a radi se o dječaku predškolske dobi”, rekao je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Lokalni portal Šibenski.hr neslužbeno doznaje kako je otac dječaka vozio u vrtić. Na putu do vrtića dobio je poziv s posla i umjesto da prvo ostavi dijete u vrtiću, odmah krenuo na svoje radno mjesto. Parkirao je i otišao. Dječak je vjerojatno u autu zaspao.

Policija je očevid obavila u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: