10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Gradonačelnik Knina o dječaku: “Otac je bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ih viđali, ovo je užasna tragedija za sve nas”

Pročitajte još:

U parkiranom automobilu u utorak je u Kninu pronađeno beživotno tijelo djeteta. Navodno je otac djeteta zaboravio dijete odvesti u vrtić, otišao je na posao, a dijete je, navodi se u neslužbenim detaljima, najvjerojatnije spavalo. Kada se otac kasnije vratio, pronašao je beživotno tijelo.

Potvrdio je to glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić za Dnevnik.hr.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić za Večernji je kazao da se dogodila strašna i nevjerojatna tragedija.

Policija je potvrdila kako se radi o djetetu predškolske dobi koje je pronađeno u besvjesnom stanju. Pokušali su mu pomoći, no bezuspješno. Kako se neslužbeno saznaje, sumnja se da je preminulo od vrućine.

“Teška je ovo tragedija za cijeli Knin, malo dijete od četiri godine je preminulo u autu i mi ćemo sutra donijeti odluku o proglašenju dana žalosti. Ja ne mogu o okolnostima stradavanja, ali znam da je otac bio jako brižan prema djetetu, stalno smo ga viđali s njim i to je užasna tragedija prije svega za obitelj, a onda za sve nas”, rekao je gradonačelnik Knina i nastavio:

“Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne. Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju Dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije”, rekao je Ćaćić.

U tijeku je očevid koji policija obavlja u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom.,

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: