11.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Partijanje na Zrću: Ako želite partijati treba vam Covid potvrda ili test, bez njih vas zaštitari neće pustiti

Pročitajte još:

Na Zrću je ovih dana počelo partijanje, a svi koji žele ući u klub, moraju sa sobom imati COVID digitalnu potvrdu. Na ulazu vas čeka hostesa ili zaštitar koji skeniraju potvrdu, javlja Dnevnik Nove TV.

”Oni koji nemaju potvrdu o cjepivu ili dokaz da su prebolili COVID unazad šest mjeseci, mogu učiniti brzi antigenski test kod nas. Test dobiju kroz 15 minuta i dobiju digitalnu COVID putovnicu koja vrijedi 48 sati, a nakon toga, osoba mora ponoviti test kako bi nesmetano ušla u klub”, pojasnio je Hilmo Demirović, koordinator mobilnog COVID-19 centra.

Ukoliko se ispostavi da je netko pozitivan, Demirović kaže kako je njihov sustav povezan s cijelim sustavom u Hrvatskoj.

“Odmah se evidentira u sustav, kontaktira se dežurni epidemiolog i postupa se prema daljnjem pravilu”, ističe Demirović za Dnevnik Nove TV. Cijena takvog testa, kaže, iznosi 100 kuna.

Je li koronavirus promijenio klijentelu koja dolazi na Zrće? Josipa Žižić, voditeljica marketinga, kaže kako tradicionalno imaju goste iz Austrije, Njemačke, Poljske, Češke, Italije, ali i dosta domaćih gostiju.

Inače, Zrće će biti puno cijelu sezonu, a imaju i takozvani glamping, koji je pogodan tijekom pandemije. Zrće ove godine radi do rujna.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.1 ° C
12.6 °
8 °
87 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
24 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: