20.5 C
Zagreb
Srijeda, 31 svibnja, 2023

Pavičić Vukičević: Otvorila sam mogućnost modela 6+6 mjeseci kao dužnosnik

Pročitajte još:

Bivša obnašateljica dužnosti gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević, koja je danas vlast u Zagrebu predala novom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću, gostujući u programu N1 potvrdila je da je tražila pravo na 6+6.

Radi se o pravu koje kao dužnosnica ima prema zakonu i prema kojem će šest mjeseci primati punu plaću te još šest mjeseci pola plaće.

Otkrila je i što će dalje, nakon što nije izabrana za gradonačelnicu. “Ja sam dosad svake četiri godine mijenjala i radno mjesto i lokaciju rada. Otvorila sam tu mogućnost 6+6 mjeseci kao dužnosnik”, rekla je Pavičić Vukičević.

Upitana za angažman na Kineziološkom fakultetu, rekla je da će se to tek vidjeti. “Radilo se samo za priznavanje kvalifikacije, nije to još radno mjesto”, rekla je Pavičić Vukičević.

Govoreći o financijama Grada Zagreba, Pavičić Vukičević je rekla da grad jest u dugu, ali da nema govora o pet milijardi kuna, što je ranije rekao Zvonimir Troskot. “To me podsjeti da mi je vrijeme za političku mirovinu, jer od takvih velikih riječi moram priznati da dobijem fizičku reakciju”, rekla je Pavičić Vukičević.

“Lijepo je što su djelatnici gradskog poglavarstva pripremili lijepu dobrodošlicu, on je od danas gradonačelnik svima i mislim da ga je uprava dobro dočekala”, kazala je Pavičić Vukičević o dobrodošlici Tomaševiću u Poglavarstvu. “Rekla sam mu da je u našem poslu jako malo sretnih dana, sretni su dani kad smo izabrani i kad stupimo na dužnost, ali onda stigne posao u kojem imamo jako puno briga”, rekla je Pavičić Vukičević.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Uhićen Austrijanac, snimao golu djecu na plaži u Rovinju

U policiji kažu da su u ponedjeljak oko 15.20 sati gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
68 %
0.5kmh
0 %
Sri
20 °
Čet
25 °
Pet
26 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9156
GBP
1,1464
CHF
1,0255
CNY
0,1318
HUF
0,0027
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: