7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

HDZ na fejsu objavio video kako Milanović pada s oklopnjaka: ‘Pokazuje prijezir prema simbolima države’

Pročitajte još:

HDZ je na Facebooku objavio snimku predsjednika, a tadašnjeg premijera, Zorana Milanovića iz 2013. godine kako pada s oklopnog vozila Patrije

Nakon što se jučer predsjednik Zoran Milanović obrušio na Andreja Plenkovića, iz HDZ-a je stigao odgovor.

Na Facebooku su objavili sljedeće:

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenostAndrejem Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).

“Unatoč tome što je predsjednik HDZ i VladaRH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao 🇭🇷 građanima.”

“To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima 🇭🇷 države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Za hrvatski narod, 🇭🇷 branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, napisali su.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: