10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Plenković izrazio sućut zbog strašne nesreće: ‘Beroš i Trut su već na putu’

Pročitajte još:

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izrazio je na Twitteru sućut obiteljima stradalih putnika u teškoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog Broda. Rekao je da su prema Slavonskom Brodu krenuli ministar Vili Beroš i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut.

– S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti. Zbog strašne nesreće razgovarao sam s ministrima Davorom Božinovićem i Vilijem Berošem. Ministar Beroš i ravnatelj civilne zaštite Trut krenuli su prema Slavonskom Brodu kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima – napisao je Plenković na Twitteru.

Iz ravnateljstva brodske Opće bolnice dr. Josipa Benčevića najavili su kako će se danas u 11.30 ispred bolnice održati konferencija za medije povodom nesreće na kojoj će prisustvovati i ministar zdravstva Vili Beroš .

Podsjetimo, u teškoj nesreći preminulo je najmanje deset ljudi, a tridesetak je prevezeno u bolnicu. Saznajemo i da su vozači tog autobusa odmarali poslije Bregane pola sata. Potom su se zamijenili. Pretpostavlja se da je nesreći kumovao umor vozača. Nažalost među poginulima je i ‘drugi’ vozač, koji u tom trenutku nije vozio autobus.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: