12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Policija kod pripadnika Hrvatske vojske pronašla drogu, pozitivan na kokain

Pročitajte još:

Kako neslužbeno doznaje Nova TV, riječ je o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga. U toj su postrojbi već poznati slučajevi pozitivnog testa na kokain

Pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske pozitivan je na kokain, potvrdio je MORH za Dnevnik Nove TV.

Po nalogu nadležnog Općinskog suda izvršena je pretraga mjesta stanovanja u kojoj nisu pronađena nikakva opojna sredstva.

“Nulta stopa tolerancije na droge”
Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu i stegovna prijava Vojnostegovnom sudu u Zagrebu.

U Hrvatskoj vojsci i Ministarstvu obrane nulta je stopa tolerancije na nedozvoljena opojna sredstva i svaki slučaj, bez iznimke, bit će sankcioniran, kažu iz MORH-a.

Pripadnici Hrvatske vojske svakodnevno profesionalno i predano obavljaju sve svoje zadaće, a njihova izvrsnost prepoznata je i cijenjena od saveznika i partnera. Zbog očuvanja ugleda moderne Hrvatske vojske i svih njezinih pripadnika koji časno služe Republici Hrvatskoj, Ministarstvo obrane i Oružane snage RH nastavljaju provoditi jači nadzor i stegovne mjere u slučajevima zloupotrebe droga, potvrdili su iz MORH-a.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: