5.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Škoro: Koju sam ja to rečenicu izrekao da se Tomašević osjeća nesigurno?

Pročitajte još:

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, ponovno je izjavio kako Možemo! treba reći kako troši novac.

“Netko bi trebao reći koju sam ja rečenicu rekao da se Tomašević osjeća nesigurno. MUP je to demantirao”, kazao je Škoro o policijskoj zaštiti koju je Tomislav Tomašević dobio.

Ponovio je i da bi iz stranke Možemo! trebali transparetno trošiti novac. “Rekao sam da su dobili nekoliko stotina miljuna kuna, sad smo na 507 milijuna. Što je problem da oni kažu gdje su novci”, rekao je Večernjem listu.

“Ja sam jedan od mnogobrojnih pjevača koji je pjevao. Mojih 15 glazbenika i ja koštamo 67 tisuća kuna s PDV-om. To je ok, ali kad je Škoro nije ok. Sve što je škoro ne valja”, rekao je odgovarajući na pitanje o tome da je i on dobivao novac iz gradske blagajne.

“Mi smo njih već prijavili. Postoji prekršajna prijava koju DORH nije odbio. Nitko nema ništa proitiv civilnih udruga, one se mogu financirati kako se financiranu. Kad je politička stranka u pitanju, zakon je jasan. Ne može se financirati iz inozemstva”, kaže Škoro.

Na pitanje što će se dogoditi ako na izborima u nedjelju pobijedi Tomislav Tomašević, Škoro je rekao: “Slušam Benčić koja kaže: ‘od nedjelje to više neće biti tako’. Što to neće biti tako? Ja sam slušao, tema je bila kampanja. Politika je ideologija i tu je sasvim legitimno iznositi stajališta. Žena kaže da taj način razgovaranja neće biti dopušten u prostoru nakon ponedjeljka. Oni žele preoblikovati Zagreb pa i Hrvatsku. Dogodit će se jednoumlje. Nigdje jednoumlje napravilo dobro.”

Dodaje i da će, “ako se dogodi uspostavljanje te vertikale gdje su gradonačelnik i skupština iz iste političke opcije” se “dogoditi jednoumlje”. “Nigdje jednoumlje nije dobro napravilo pa neće ni u Zagrebu. Ja sam za to da postoji što više kontrolnih točaka”, kaže Škoro.
Govoreći o programu Možemo i uvođenju rodno osviještenih semafora rekao je i da “oni pokušavaju provesti nešto što meni nalikuje na segregaciju”. Rekao je da očekuje glasove HDZ-ovaca. “I ja bih glasao za neke HDZ-ovce”, dodao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
5.1 ° C
7.1 °
4.8 °
93 %
1kmh
20 %
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: