10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Splićanin kombijem blokirao ulaz u banku: Blokirali su mi život sedam godina, sve su uzeli: ‘Lopovi, dosta je’

Pročitajte još:

Crveni kombi blokirao je u srijedu ulaz u zgradu Agram banke u Splitu, piše Dalmatinski portal.

Muškarca koji je crvenim kombijem s bijelim natpisom “Lopovi, dosta je” blokirao u srijedu rano ujutro ulaz u jednu splitsku banku odvela je policija.

Na kombiju piše “Lopovi, dosta je!”, a rekao je da se neće maknuti dok ne dođe DORH.

Pred zgradom je interventna policija koja ga je i uhitila, javlja Dalmatinski portal. Odveden je u policijsku postaju na krim istraživanje, ali crveni kombi je ostao ispred zgrade banke jer je ključeve negdje bacio, dodaje isti portal.

U banku se zbog toga i dalje ne može ući, a uskoro bi to trebalo riješiti prometno redarstvo.

“Neću otići dok ne dođe netko iz Državnog odvjetništva. Blokirali su mi život sedam godina. Prodali su poslovni prostor za 400 tisuća eura, a milijun kuna su meni odbili od računa, još 500 tisuća kuna imaju ovrhu na moju kuću i kuću mojih roditelja. Sve su uzeli. Ne dam. Ovo je za DORH! Policija ne može napraviti ništa, 280 tisuća eura je nestalo. Ja nemam lovu za odvjetnike koju oni imaju. Prodali su prostor ispod života u koroni, a mene ne žele primiti zbog korone. Sustav, korupcija i odvjetništvo. Imam sve crno na bijelo. Moje pare smrde, a njihove ne”, rekao je.

Sve ću dati na uvid kada se završi ovo. Da cila Hrvatska vidi što se radi. Želim da napokon počnu funkcionirati. Nisam ja jedini. Ima nas još. Borim se za sebe, ali i za druge. Neka se netko pametan siti pa pošalje nekog pametnog tko može razgovarati. Ovo sve traje sedam godina. Jedu male ljude. Ja sam mali čovik. Mene hoće pojist. Razmišlja sam da se ubijem, ali želim živit. Vidite na šta su me natirali. Nitko ne vidi, nitko ne čuje, nitko ne čita papire”, poručio je Bekavac.

No, dolazak ljudi iz DORH-a nije dočekao, jer ga je u međuvremenu privela interventna policija. Ključeve kombija je negdje bacio, pa vozilo i dalje blokira ulaz u zgradu. Ipak, napravljen je maleni koridor, pa se u nju može ulaziti. Prometno redarstvo bi trebalo uskoro ukloniti kombi.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: