9.9 C
Zagreb
Utorak, 28 ožujka, 2023

Srećko Sladoljev: Kako poništiti cjepivo? Prije i poslije jesti špek i luk te piti žestoko

Pročitajte još:

Biolog i jedan od šefova bivšeg Imunološkog zavoda te jedan od domaćih protivnika cijepljenja, Srećko Sladoljev, na Facebooku je objavio status u vezi poništavanja cjepiva protiv korone.

Sladoljev navodi da je to recept za “poništavanje ili ublažavanje genske terapije”, kako on naziva cjepivo. U svojoj Facebook objavi Sladoljev tvrdi da konzumacija alkohola i masne hrane poništava učinke mRNK cjepiva kao što su Pfizer i Moderna.

Cjepiva su sigurna i nisu obavezna

Napominjemo da su sva cjepiva koja su dostupna prošla opsežne provjere pri regulatornom tijelu te zadovoljila postavljene stroge zahtjeve kakvoće, sigurnosti i djelotvornosti. U ovom slučaju, da bi cjepivo bilo dozvoljeno na teritoriju Europske unije, treba ga odobriti Europska agencija za lijekove.

Zahtjevi vezani uz sigurnost primjene jednaki su za cjepiva za covid-19 kao i za bilo koje drugo cjepivo u Europskoj uniji (EU) te se ovi strogi zahtjevi ne snižavaju ni u kontekstu trenutačne pandemije. Iako se za ova cjepiva razvoj i regulatorni postupci provode ubrzano, konačno odobrenje mogu dobiti samo ako se dokaže da imaju pozitivan sigurnosni profil, tvrde iz Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode.

Također, cjepivo protiv koronavirusa u Hrvatskoj nije obavezno i nitko ga nije prisiljen primiti.

Sve detalje o cjepivima, njihovoj sigurnosti i načinima na kojima se možete cijepiti možete pronaći na stranicama HZJZ-aHALMED-a i stranici Koronavirus.hr.

Status Srećka Sladoljeva prenosimo u cijelosti i bez intervencija:

“Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!).

Jer mnogi su dovedeni ‘pred zid’. Primorani su je primiti.

Pogledajte, aktivna tvar u mRNK ‘cjepivu’ je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDAPRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na – 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve.

Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu ‘preživjele’ od trenutka injektiranja do ulaska u stanice. Tek kada se PEG-mRNK kapljice stope sa staničnim membranama, mRNK se oslobađaju u staničnu tekućinu (citoplazmu) gdje brzo moraju ‘pronaći’ proteinske tvornice (ribosomi) koje će, dok mRNK prolaze kroz njih, dešifrirati informacijske slijedove i pretvoriti ih u slijedove aminokiselina, u proteine.

Da bi se informacijska mRNK mogla višekratno prepisati, upravo zbog zaštite od djelovanja nukleaza, ribosomi su gusto, gusto nanizani jedan do drugoga bez ‘lufta’- čim mRNK izviri iz jednog, odmah ulazi u sljedeći ribosom i tako redom. Treba znati da su ribosomi uglavnom načičkani po opnama staničnog ‘probavnog trakta’ (endoplazmatski retikulum, ER) kroz koji stanice stvorene proteine IZBACUJU IZVAN stanice. Na elektronskim slikama zbog načičkanih ribosoma, ER ima zrnatu strukturu (engl. rough endoplasmatic reticulum).

Ovim podužim uvodom želio sam ukazati na ‘Ahilovu petu’ mRNK cjepiva. I TU ĆEMO IH NAPASTI kada vam ih uštrcaju u tijelo!

Učinkovitost cjepiva moguće je smanjiti dvojako: SMANJUJUĆI BROJ PEG-mRNK kapljica (1) i/ili UNIŠTAVAJUĆI ih (2).

1. SMANJITI ćemo broj tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo “zapljusnuti” će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom!

2. PONIŠTITI ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto ‘žešće’. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).

Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.

Sritno!”, piše Sladoljev.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Severina proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice u Zagrebu

Severina je na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom za slučaj vrijeđanja socijalne radnice. Kaznili su je novčano za prekršaj iz čl.17. Zakona...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.8 ° C
11.6 °
9.3 °
31 %
3.6kmh
0 %
Uto
11 °
Sri
14 °
Čet
16 °
Pet
16 °
Sub
15 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,5187
USD
7,0548
GBP
8,4897
CHF
7,6678
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: