17.6 C
Zagreb
Subota, 18 svibnja, 2024

Stiže nam promjena vremena: Pretežno sunčano, prema večeri porast naoblake

Pročitajte još:

Pretežno sunčano, prema večeri uz porast naoblake s jugozapada, a najviša dnevna temperatura zraka većinom od 21 do 26 Celzijevih stupnjeva, prognozira za četvrtak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ)
Poslijepodne je uz lokalni razvoj oblaka tek rijetko u gorskim predjelima moguć poneki pljusak, a u noći na petak s jačim naoblačenjem na Jadranu mjestimice kiša.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na istoku jugoistočni. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadni vjetar.

U većem dijelu unutrašnjosti petak će biti pretežno oblačan i povremeno će padati kiša, najprije u unutrašnjosti Dalmacije i u gorju, zatim, ponegdje i uz grmljavinu, u sunčanijim sjevernim krajevima, javlja HRT.

Umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar zapuhat će u danju svježiju subotu te će potkraj vikenda rastjerivati oblake, međutim i dalje nestabilno.

Povremena kiša i na Jadranu, osobito u petak i subotu, a lokalno izraženiji pljuskovi i grmljavina vjerojatniji su u Dalmaciji, gdje ih može biti i u nedjelju. Umjereno jugo i južni vjetar okretat će u subotu na sjeverni i sjeverozapadni, a u nedjelju će na sunčanijem sjeveru puhati umjerena do jaka bura. Nakon malo svježijeg petka, dnevna temperatura zraka bit će u postupnom porastu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.6 ° C
23.8 °
19.2 °
43 %
1.5kmh
0 %
Sub
21 °
Ned
26 °
Pon
25 °
Uto
26 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: