7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Cijela Srbija ga traži! ‘Ovo je monstrum iz Srbije koji je kćer izgladnjivao i držao je kao robinju’

Djevojčica je jako neuhranjena, to je najveći problem. Liječnici joj doslovno daju po mrvicu hrane kako bi je zasitili jer ne može jesti. Zastrašujuće je kako ona izgleda, rekao je izvor

Pročitajte još:

Pravi horor odvijao se godinama u jednom beogradskom naselju. Kako javlja Blic, U.P. (37) godinama je zlostavljao svoju nevjenčanu suprugu, a osmogodišnju kćer držao zatočenu u kadi i izgladnjivao je.

Pripadnici srpskog Ministarstva unutarnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta i kršenje obiteljskih obaveza.

“Molimo građane ako ga prepoznaju s fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovu kretanju da obavijeste policiju”, naveli su iz policije.

Podsjetimo, Pašajlić se nalazi u bijegu od petka kada ga je partnerica (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom kćeri (8) iz ranije veze.

Kako su pisali srpski mediji, muškarac je djevojčicu godinama držao zatočenu u kadi, a spašena je u posljednji trenutak kada su dvije policajke potkraj prošlog tjedna provalile u stan na prvom katu zgrade u Beogradu.

One su zatekle dijete u teškom stanju kako leži u kadi. Djevojčica je bila toliko izgladnjela i dehidrirana da je jedva davala znakove života.

Prema informacijama koje je objavio Blic, brigu o djevojčici preuzelo je Prihvatilište za djecu, a kada su nesretnu curicu vidjeli članovi osoblja u bolnici svi su zaplakali.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: