11 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Devetorica u Italiji silovala curice od 10 i 12 godina: Jedan silovanje prenosio uživo

Devetorica mladića grupno je silovala djevojčice od 10 i 12 godina. Jedan od njih taj grozan čin je i snimao te prenosio uživo.

Pročitajte još:

Strašan slučaj koji se dogodio u gradu Caivano u blizini Napulja u srpnju potresao je susjednu Italiju.

Vijest o silovanju djevojčica, koje su sestrične, šokirala je Italiju kada je objavljena u kolovozu. Silovanje se dogodilo u srpnju, a djevojčice je grupa muškaraca navodno silovala više puta. Zasad nisu poznate dodatne informacije o tome kako su djevojčice povezane s napadačima ni detalji o identitetima napadača.

Jedan od devetorice uhićenih snimio je jedno od silovanja i emitirao ga uživo, rekao je napuljski sudac za maloljetnike u nalogu za uhićenje. Sedam maloljetnika i dvoje odraslih tinejdžera uhićeno je ili podvrgnuto drugim “mjerama predostrožnosti”, objavio je tužitelj.

Istražni sudac Umberto Lucarelli rekao je da su osumnjičenici “brutalno iskoristili slabost i dob svojih žrtava, sigurni da neće biti prijavljeni zbog srama i prijetnje distribucijom snimki silovanja”.

Nakon što je objavljena vijest o grupnom silovanju, telijanska vlada je odobrila i zakonsku uredbu protiv maloljetničke delinkvencije kojom će maloljetnici lakše završiti u zatvoru, iako su ostale kontroverznije mjere izostavljene, poput snižavanja dobne granice kaznene odgovornosti. “Caivanov dekret”, koji je dobio ime po gradu u kojem se dogodilo silovanje dviju djevojčica, također kažnjava zatvorskim kaznama roditelje koji ne šalju djecu u školu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11 ° C
12.6 °
10.8 °
93 %
1kmh
0 %
Pet
11 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9314
GBP
1,1693
CHF
1,0244
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: