15.2 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Instagram profil monstruma iz Gradačca konačno je ugašen

Nakon još jednog uznemirujućeg livestreama i vala negodovanja korisnika, konačno je deaktiviran profil počinitelja

Pročitajte još:

U hororu koji je danas potresao Gradačac , muškarac je putem Instagrama uživo prenosio trenutak kada je pucao u suprugu . Dok je društvena mreža u međuvremenu uklonila video zločina , mnogi su se pitali zašto ubojica još uvijek može koristiti platformu.

Nakon još jednog uznemirujućeg livestreama i vala negodovanja korisnika, profil počinitelja konačno je deaktiviran. No, postavlja se pitanje zašto je bilo potrebno nekoliko sati da društvena mreža reagira?

Jedan od glavnih izazova s ​​kojima se Instagram suočava je brzina otkrivanja i reagiranja na sadržaj koji krši pravila platforme. Algoritmi koji automatski identificiraju i uklanjaju neprikladan sadržaj često se oslanjaju na prethodno poznate obrasce ponašanja. S obzirom na to da su prijenosi uživo dinamični i nepredvidivi, otkrivanje takvih sadržaja može biti teško. Osim toga, postupak uklanjanja računa zahtijeva pregled od strane tima za upravljanje platformom, što može dodatno povećati vrijeme odgovora.

Ovaj incident istaknuo je potrebu za daljnjim poboljšanjima u sustavu detekcije i odgovora, kako bi se slične situacije učinkovito spriječile u budućnosti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
15.2 ° C
15.5 °
14.1 °
91 %
0.5kmh
40 %
Sri
19 °
Čet
19 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9303
GBP
1,1631
CHF
1,0237
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: