20.8 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Mađioničar iz Engleske osuđen na 30 godina. Silovao 7 curica, jedna ostala trudna

Nakon izručenja iz Tajlanda, mađioničar, dječji animator i mormon Paul McKee (57) na engleskom je sudu osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja više maloljetnica, od kojih je jedna zatrudnjela.

Pročitajte još:

McKee, čije je umjetničko ime bilo Profesor Paulos, osuđen je za 13 seksualnih prijestupa i seksualno zlostavljanje sedam djevojaka u razdoblju od 24 godine.

Tajlandske vlasti izručile su McKeeja Velikoj Britaniji. Optuženi ima ženu i malu kćer na Tajlandu, a tijekom suđenja je negirao sve optužbe. Izričući kaznu McKeeju, sudac David Swinnerton rekao je da je on bio vrlo manipulativna i fizički nasilna osoba.

Silovao dijete staro samo dvije godine

“Vaše ponašanje bilo je predatorsko tijekom mnogih godina. Kod kuće ste stvorili okruženje u koje su djeca željela dolaziti. Imali ste životinje – svinju, majmune. Organizirali ste zabave. Radili ste kao zabavljač za djecu u odmaralištima, bili ste poznati kao Profesor Paulos”, kazao je sudac, a prenosi Daily Mail.

“Svjesno ste odabrali raditi na pozicijama koje će vas dovesti u kontakt s djecom. Također ste, nakon što ste se preselili na Tajland, proveli neko vrijeme u školi”, dodao je. McKee je snimao neka svoja zlostavljanja, a tijekom suđenja se saznalo da je jedna njegova žrtva imala samo dvije godine, a da je druga, koju je počeo zlostavljati kada je imala 14 godina, ostala trudna.

Djevojčica kojoj je napravio dijete je ispričala kako se sjeća noći kada je ostala trudna jer ju je vezao i silovao. Kao i druge žrtve, maloljetnicu je silovao u više navrata.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.8 ° C
22.2 °
18.8 °
56 %
2.1kmh
20 %
Sub
22 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: