15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Masakr u Utahu: Ubio sedam članova obitelji, od kojih petoro djece, pa sebe

Ubijena djeca su 4-godišnji i 7-godišnji dječak, 7-godišnja, 12-godišnja i 17-godišnja djevojčica, navode u priopćenju bez imena

Pročitajte još:

Muškarac iz Ute, čija je žena podnijela zahtjev za razvod braka neposredno prije Božića, ustrijelio je sedam članova svoje obitelji, uključujući svoje petero djece u dobi od 4 do 17 godina, a zatim i sebe, izvijestili su u četvrtak dužnosnici gradića Enoch City.

U priopćenju koje je u četvrtak izdao Enoch City, muškarac je identificiran kao 42-ogodišnji Michael Haight, koji je ubio svoju suprugu Taushu Haight (40) i njezinu majku Gail Earl (78).

Pozvana policija jer ih nisu vidjeli
Policija je pozvana u njihov dom na socijalnu provjeru nakon što se obitelj nije čula dulje vrijeme, a pronašli su tijela troje odraslih i petero maloljetnika, rekao je gradski upravitelj Rob Dotson.

Gradonačelnik Geoffrey Chesnut rekao je: “Haightovi su bili moji susjedi. Najmlađa djeca igrala su se u mom dvorištu s mojim sinovima”, dodajući da je Enoch City “vrlo bliska zajednica”. “Susjedi su dobri. Ljudi su divni. A napor koji ulažemo jedni u druge je poput obitelji”, rekao je.

Chesnut je rekao da je policija došla u provjeru nakon što je Tausha Haight propustila sastanak u gradu i nisu uspjeli do nje doći, kao i da su ona i jedna od njezinih kćeri viđene na crkvenom događaju u utorak navečer.

Gradski dužnosnici odbili su komentirati zaključke o učinku zahtjeva za razvod, za koji su rekli da je podnesen 21. prosinca.

Enoch City s oko 8000 stanovnika nalazi se u jugozapadnom dijelu Ute, oko 400 kilometara južno od Salt Lake Cityja.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: