9.4 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Misterij žene koja je u Crnoj Gori s lažnom osobnom digla 1,3 milijuna eura: Traže je danima

Žena je iz banke u Herceg Novom izašla s ruksakom punim novca, a prijevara je otkrivena dan kasnije.

Pročitajte još:

Crnogorska policija traga za ženom koja je 12. travnja, koristeći krivotvorenu ispravu klijenta “Lovćen banke”, s njenog računa podigla 1,3 milijuna eura.

Prema saznanjima Vijesti, ta bankarska institucija obavijestila je policiju dan kasnije, kada je Budvanka M.O. rekla da nije zahtijevala da joj se isplati novac koji je držala u banci.

–  Policija još nema njeno ime, traga se za njom. Došla je u banku s osobnom iskaznicom koja nije njena, odnosno lažnom, tražila da joj se pripremi novac, došla sutradan i podigla ga – ispričao je izvor za Kurir.

– Policijska uprava neslužbeno je potvrdila kako je utvrđeno da je novac predan osobi koja je priložila krivotvorenu osobnu iskaznicu, koja glasi na ime M.O iz Budve. – pišu Vijesti.

Fotografiju žene za kojom se traga možete pogledatu OVDJE.

Ova prevarantica je navodno 11. travnja, dan prije ‘akcije’, javila podružnici banke u Herceg Novom da će podići ušteđevinu, kako bi imali novac spreman za nju sutradan.

Dan poslije je ušetala u banku, uzela novac i nestala…

Prevara je otkrivena kada su dosjei poslani u sjedište banke u Podgorici, odakle su kontaktirali klijenticu, koja ih je obavijestila da više od godinu dana nije dolazila u Crnu Goru.

– Po nalogu tužitelja poduzimaju se mjere kako bi se identificirala osoba koja je počinila prevaru. Uzeti su snimci s nadzornih kamera koje su jasno zabilježile počinitelja – doznaju Vijesti neslužbeno od izvora u policiji.

Iz Lovćen banke su potvrdili da je nepoznata osoba uz upotrebu lažiranih dokumenata počinila “prevaru”.

– Poduzete su sve mjere da se oštećeni klijent u cijelosti zaštiti, uz napomenu da se radi o izoliranom slučaju koji je pokriven policom osiguranja i koji ne može utjecati na redovno funkcioniranje banke – poručili su.

Provodi se i interna istraga u banci u kojoj je prijevara počinjena.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
8.5 ° C
8.8 °
6 °
76 %
5.7kmh
100 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: