26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Nema dalje: Talijanski restoran gošći naplatio – prazan tanjur

Jedan talijanski restoran gošći je naplatio prazan tanjur koji je zatražila za svoje dijete.

Pročitajte još:

Otmjeni restoran sa sjedištem u Liguriji, u Italiji, naplatio je dva eura za prazan tanjur nakon što je blogerica Selvaggia Lucarelli zatražila dodatni tanjur da podijeli jelo sa svojom kćeri.

Potez tog restorana izazvao je bijes gošće koja je fotografiju računa podijelila na društvenim mrežama, a ubrzo se uključila i talijanska javnost zgrožena tim postupkom restorana.

Gošća Selvaggia Lucarelli je zamolila dodatan tanjur kako bi njena kći mogla probati tjesteninu, a na računu im je taj tanjur prikazan kao trošak od 2 eura, piše The Times. Vijest je razbjesnila mnoge, a ubrzo se oglasila i Ida Germano, vlasnica restorana Osteria del Cavolo koji se nalazi na obali Genovskog zaljeva.

“Trošak je opravdan jer je to za nas više posla”, rekla je ona, objasnivši da više tanjura za njih znači i više – pranja. Gošća je račun objavila na društvenim mrežama i izazvala val reakcija, a oglasio se čak i regionalni guverner Giovanni Toti i osudio ovaj potez restorana.

Inače, ova vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je drugi turist u Italiji objavio da su mu u jednom restoranu na jezeru Como naplatili rezanje sendviča. “Dodatni zahtjevi imaju cijenu”, rekla je Cristina Biacchi, vlasnica tog restorana, za talijansku La Repubblicu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: