6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Notorni četnik o masakru u Beogradu, voditeljica je jecala: ‘Kad netko ubije dijete svi se zgroze – osim Hrvata!‘

Bokan je 1992. godine osnovao ‘Bele orlove‘ koji su počinili najstrašnije zločine na području Hrvatske i BiH

Pročitajte još:

Velikosrpski šovinist i ultranacionalist Dragoslav Bokan koji je aktivno sudjelovao u velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku gostovao je u Jutarnjem programu srbijanske TV Happy kod Milomira Marića gdje je tema bila nedavni masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, u kojem je Kosta K. (13) ubio osmero učenika i školskog čuvara.

Kazao je kako cijelu priču osobno doživljava jer je ubojicu i njegove žrtve odlično poznavao njegov sin Vuk koji ide u šesti razred škole Vladislav Ribnikar, i u tu istu prijepodnevnu smjenu odakle ga je zvao sav uspaničen kad je istrčao iz škole.

Pritom je komentrao smrt djece, kazavši da se nad takvim činom svi zgražavaju – osim Hrvata.

Nije to jedina glupost koju je rekao ultranacionalist i četnik koji je aktivno sudjelovao u agresiji na Hrvatsku, čuven po izjavi ‘žao mi je mladih ustaša dok ih vodim na streljanje.

– Za dječaka bi bio Božji blagoslov da je završio metkoom. Sve bi bilo realno. Vidjeli bi njegovo tijelo, njegovi roditelji bi plakali nad njim i cijela priča bi se izjednačila. Ali danas je u ‘cancel kulturi’ zabranjeno govoriti istinu, reći ono što svi osjećamo da netko ne bi rekao ‘jao, pa ne možemo tako pričati’. On će proći pakao koji mu ja ne želim. U bilo kojem domu u kojem će biti u nekoj budućnosti, on će biti mučen i maltretiran. Oni koji su nam govorili da ne treba ići na ratište, nisu gledali stradanje našeg naroda tamo gdje smo mi pokušavali spriječiti stradavanje našeg naroda – pričao je četnik i osnivač ‘Belih orlova’, dok je voditeljica patetično plakala.

‘Žao mi je mladih ustaša dok ih vodim na strijeljanje’
Dragoslav Bokan, ratni zločinac i zapovjednik “Belih Orlova” 1992. je izjavljivao u intervjuima:

“Žao mi je mladih ustaša dok ih vodim na strijeljanje. Inače, kad vidim svoje protivnike kako mrtvi padaju, javlja mi se osjećaj sreće…”

Ovo je Vučićeva Srbija
Beli orlovi se smatraju odgovornima za zločin uz Voćinu u prosincu 1991., kada su srpske snage ubile između 45 i 55 hrvatskih civila.

Takvi gostuju na srpskim televizijama.

I pričaju o zločinima.

Oni drugi, poput šefova neuropsihijatrije u Leskovcu poziraju s oružjem za koje kažu da su ‘igračke’, dok im je na glavi beretka s logom postrojbe čiji je vođa ubio bivšeg premijera Đinđića.

Onaj treći godinama godinama truje djecu mržnjom, a sad naređuje policiji da im upada u domove i čudi se kako ta djeca ne razlikuju dobro i zlo.

To je Vučićeva Srbija.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.6 ° C
8.8 °
5.3 °
60 %
1kmh
0 %
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: