16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Olena i Zelenski fotkali su se za Vogue, ljudi pišu: Narod gine, a oni se fotkaju

Pročitajte još:

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska pozirala je za naslovnicu magazina Vogue. Na nekoliko fotografija u časopisu pozirali su zajedno, a govorili su o sebi, braku i ratu u Ukrajini.

“Uvijek sam voljela biti iza pozornice, to mi je odgovaralo. Dolazak na svjetla pozornice teško mi je pao”, rekla je Zelenska. Ispričala je i da su se upoznali u srednjoj školi, da su prohodali na fakultetu te da su, prije nego što je Zelenskij 2019. postao predsjednik, oboje radili u industriji zabave.

Zajedno su, u suradnji s nekoliko prijatelja, 2003. godine osnovali produkciju kuću Kvartal 95 koja je ubrzo nakon osnutka postala najveća na područjima na kojima se govori ruski ili ukrajinski.

Kvartal 95 je producirao satirični program, a vodio ga je Zelenskij dok je njegova supruga pisala scenarij.

Ne sumnjaju u pobjedu
Priznala je i da nije bila oduševljena njegovom kandidaturom jer se bojala da će ta funkcija previše izložiti njih i njihovu djecu, kćer Aleksandru (18) i sina Kirila (9). No Vogue napominje da se unatoč strahovima Olena Zelenska odlično snašla u ulozi prve dame.

Napomenula je da inspiraciju dobiva od svojih sugrađana. “Radujemo se pobjedi. Ne sumnjamo u to da ćemo pobijediti”, zaključila je.

Ukrajinski predsjednik je ispričao da ga je na prvoj dami prvo privukao izgled: “Pogledaš u nečije oči, nečije usne. Ali kad krene razgovor, onda se prelazi granica između sviđanja i ljubavi. To se meni dogodilo.”

Dodao je i da ju je pokušao pridobiti i humorom, ali da mu to nije baš uvijek uspijevalo. “Moje šale joj ne sjedaju uvijek baš dobro”, priznao je Zelenskij.

“Sad je i maneken…”
Intervju i fotografije para Zelenskij iz Voguea izazvali su brojne komentare na društvenim mrežama.
“E to je par vrijedan naslovnice Voguea”, “Remek-djelo. Njihove oči šalju tisuću emocija”, “Kakav divan i hrabar par”, “Boginja i junak”, neki su od pozitivnih komentara.
No nisu svi komentari bili u tom tonu. “Sad je i maneken?”, “Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?”, “Njihov narod umire, a oni se fotografiraju”, pisali su korisnici nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.2 ° C
17.8 °
14.3 °
47 %
4.6kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: