11.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Ovo je napadač koji je ubio 14 djece: Imao je pištolj i pušku, likvidirala ga policija

Pročitajte još:

On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner

19 učenika i dvoje odraslih poginuli su nakon pokolja koji se dogodio u Osnovnoj školi Robb u Uvaldeu, gradiću na jugozapadu Teksasa, piše ABC. Ubojica je 18-godišnji Salvador Ramos koji je učenik srednje škole u ovom gradu.

– Sumnjivac je također mrtav. Stravično i neshvatljivo ubio je 14 učenika i učitelja, rekao je za medije guverner Greg Abbot.

Ramos je navodno pucao u svoju baku prije nego što je ušao u školu gdje je počinio pokolj, rekao je Abbott.

– On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner.

– Kada roditelji odbace djecu u školu, očekuju da će moći pokupiti svoje dijete kada završi taj školski dan. A postoje i obitelji koje trenutno tuguju, dodao je.

– Država Teksas tuguje s njima zbog stvarnosti da ti roditelji neće moći pokupiti svoju djecu.

Među ozlijeđenima su i dva policajca koji su bili na mjestu nesreće, rekao je Abbott. Rekao je kako njihove ozlijede nisu smrtonosne.

Gradonačelnik Uvaldea rekao je za Fox News kako je osumnjičeni pucao izvan škole te je zatim utrčao u nju. Osnovna škola Uvalde, ima 600 upisanih učenika, a nalazi se 100 kilometara istočno od meksičke granice i 130 kilometara zapadno od San Antonija.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.7 ° C
10.8 °
8.6 °
76 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: