5.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Poznat identitet 14-godišnjeg napadača koji je ubio osam učenika i zaštitara u Beogradu: ‘Dobio je jedinicu i podivljao’

Pucnjava se dogodila oko osam sati, kada je K. K. upao u školu i krenuo nasumično pucati. Navodno je najviše mrtvih u učionici gdje se održavao sat povijesti

Pročitajte još:

Četrnaestogodišnji K.K. jutros je u osnovnoj školi na beogradskom Vračaru počeo pucati po kolegama. Prema pisanju srpskih medija ubio je osmero ljudi, a prema najnovijim informacijama učiteljica koju je ranio je nažalost podlegla ozljedama i preminula.

Nova.rs piše kako je napadač Kosta Kecmanović te da se u evidenciji škole može vidjeti da je taj četrnaestogodišnjak sudjelovao na mnogim školskim natjecanjima. Više puta sudjelovao je na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale. Kecmanović je prošle godine osvojio i treće mjesto na općinskom natjecanju iz povijesti.

Kako piše Kurir, dječak (14) koji je pucao u školi na Vračaru je sin poznatog radiologa.

Danas je cijeli krvavi pir počeo upravo zbog njegova bijesa prema učiteljici povijesti, na čije je predavanje jutros upao i započeo pucnjavu.

Roditelji i djeca su uznemireni
Pucnjava se dogodila oko osam sati, kada je upao u školu i krenuo nasumično pucati. On je najprije pucao na učenike i učiteljicu u kabinetu povijesti, a potom i dalje.

Ispred Osnovne škole “Vladislava Ribnikara” su vidno uznemirena djeca, ali i njihovi roditelji.

“Dobio je jedinicu iz povijesti i tada je poludio. Upucao je profesorici povijesti u kabinetu, a onda i prijatelje. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, pričaju učenici za Kurir.

Kako tvrde djeca, oni su pobjegli u kabinet gde su se skrivali.

“Uplašili smo se, bio je kaos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu”, pričaju šokirana djeca, a jedan učenik je dodao:

“Čuo sam pucnjavu, neki učenici su odmah izašli u hodnik vidjeti što se događa. Prvo sam mislio da se nešto čulo vani. Svi su počeli vrištati nastala je opća panika. Svi su počeli trčati, a kada sam izašao vidio sam ga. Došao je i uperio pištolj u sve nas”, kroz plač priča jedan od šokiranih učenika za Blic.

Učenik (14) je donio očev pištolj u školu i započeo krvavi pir. Motiv je za sada nepoznat.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.5 ° C
9.8 °
7.1 °
66 %
2.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: