15.5 C
Zagreb
Subota, 23 rujna, 2023

Šire se snimke iz BiH: Prevario ženu sa studenticom: ‘Sve je snimila, a potom ga fizički napala’

Rektor fakulteta iz Banja Luke donio je i rješenje o udaljenju sa radnog mjesta asistenta koji je uhvaćen sa studenticom.

Pročitajte još:

Viši asistent jednog fakultetu iz Banja Luke našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada i to nakon što ga je supruga uhvatila u preljubu sa studenticom. Navodno se u u uredu asistenta pojavila njegova supruga i snimila njegovu prevaru, video se potom počeo širiti društvenim društvenim mrežama.

@crnahronikainfo

Profesor varao ženu sa studenticom u Banjaluci?

♬ original sound – CRNA Hronika

Snimka je navodno nastala u kabinetu višeg asistenta Njegoslava Jovića, a snimila ju je njegova supruga. Klix je objavio da je rektor Univerziteta u Banjoj Luci Radoslav Gajanin donio odluku o udaljenju višeg asistenta Jovića s Prava.

“Protiv Jovića će biti proveden disciplinski postupak zbog osnovane sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline i postupak pred Etičkim komitetom”, priopćeno je iz Univerziteta u Banjoj Luci.

Dekan Pravnog fakulteta Željko Mirjanić predložio je da se Jović udalji s radnog mjesta višeg asistenta.

“Svi dokazi ukazuju na neprofesionalno i moralno neprihvatljivo ponašanje radnika, a čime je nanesena ozbiljna šteta Univerzitetu u Banjoj Luci”, naveo je dekan, piše Klix.

Mirjanić je rektoru dostavio i inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka zbog osnova sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline. Također, poslao je zahtjev Etičkom komitetu za utvrđivanje povrede etičkog Kodeksa Univerziteta u Banjoj Luci.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele: ‘Opsesivan je, posesivan, poremećen. Manipulativan…’

U Osijeku bi danas trebala biti pokopana mlada studentica Pravnog fakulteta Mihaela B. (21), a za njezinu smrt osumnjičen...

Vrijeme:

Zagreb
kiša jakog intenziteta
15.2 ° C
16.9 °
14.1 °
87 %
5.1kmh
75 %
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
25 °
Sri
26 °
Čet
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9371
GBP
1,1469
CHF
1,0336
CNY
0,1284
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: