10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Šire se snimke iz BiH: Prevario ženu sa studenticom: ‘Sve je snimila, a potom ga fizički napala’

Rektor fakulteta iz Banja Luke donio je i rješenje o udaljenju sa radnog mjesta asistenta koji je uhvaćen sa studenticom.

Pročitajte još:

Viši asistent jednog fakultetu iz Banja Luke našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada i to nakon što ga je supruga uhvatila u preljubu sa studenticom. Navodno se u u uredu asistenta pojavila njegova supruga i snimila njegovu prevaru, video se potom počeo širiti društvenim društvenim mrežama.

@crnahronikainfo

Profesor varao ženu sa studenticom u Banjaluci?

♬ original sound – CRNA Hronika

Snimka je navodno nastala u kabinetu višeg asistenta Njegoslava Jovića, a snimila ju je njegova supruga. Klix je objavio da je rektor Univerziteta u Banjoj Luci Radoslav Gajanin donio odluku o udaljenju višeg asistenta Jovića s Prava.

“Protiv Jovića će biti proveden disciplinski postupak zbog osnovane sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline i postupak pred Etičkim komitetom”, priopćeno je iz Univerziteta u Banjoj Luci.

Dekan Pravnog fakulteta Željko Mirjanić predložio je da se Jović udalji s radnog mjesta višeg asistenta.

“Svi dokazi ukazuju na neprofesionalno i moralno neprihvatljivo ponašanje radnika, a čime je nanesena ozbiljna šteta Univerzitetu u Banjoj Luci”, naveo je dekan, piše Klix.

Mirjanić je rektoru dostavio i inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka zbog osnova sumnje na težu povredu radne obaveze i discipline. Također, poslao je zahtjev Etičkom komitetu za utvrđivanje povrede etičkog Kodeksa Univerziteta u Banjoj Luci.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: