14.9 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Strašna snimka: Hamasovci otimaju ženu i njezinu djecu

Društvenim mrežama šire se jezive snimke mučenja i otimanja Izraelaca koje pripadnici Hamasa uzimaju za taoce i odvode u Gazu.

Pročitajte još:

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, osvanula je snimka za koju se vjeruje da prikazuje izraelsku majku i njezina dva sina koje Hamasovci nasilno odvode iz njihovog doma, dok se u pozadini čuju vriskovi “ona ima bebu”. Nakon tog trenutka, tvrdi se, izgubio im se svaki trag, prenosi danas.hr.

Na snimci se čuju povici, a u pozadini su naoružani muškarci s puškama oko vrata. Očajna majka plačući drži sinove u naručju dok ju drugi guraju iz doma.

Shiri Silberman-Bibas (30) skrivala se zajedno sa suprugom Yardenom i sinovima, devetomjesečnim Kfirom i trogodišnjim Arielom, piše Daily Mail.

Yarden je kod sebe imao pištolj u nadi da će uspjeti obraniti svoju obitelj, no onda je njihovo selo napadnuto. Pripadnici Hamasa tad su ubili stotine Izraelaca, a više od stotinu uzeli kao taoce.

– Volimo vas…ulaze unutra – pisalo je u poruci.

Od tada im s gubi svaki trag, ali ih obitelj prepoznaje na snimci koja kruži društvenim mrežama.

– Samo se nadam da su živi i da su zajedno. I želim ih kod kuće, sa mnom, kako bih ih ponovno mogla čvrsto zagrliti – rekla je bliska članica obitelji za Times.

Članovi obitelji strahuju da ih je Hamas uzeo kao taoce.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
14.9 ° C
14.9 °
14.1 °
92 %
0.5kmh
100 %
Sri
17 °
Čet
18 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9312
GBP
1,1627
CHF
1,0241
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: